Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York Cheesecake με Original American Cream Cheese

Share
Download PDF

Σύνθεση

Βάση Pâte Sucrée

Κρέμα με Cream Cheese

Επικάλυψη

 

Βάση Pâte Sucrée

Βούτυρο Βρετάνης 82% CANDIA 265 γρ.
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής 245 γρ.
Πούδρα αμυγδάλου 135 γρ.
Ζάχαρη άχνη 135 γρ.
Baking Powder BAKELS 4 γρ.

 

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το φτερό για 4 – 5 λεπτά περίπου μέχρι η ζύμη να ομογενοποιηθεί. Τοποθετούμε στο ψυγείο. Απλώνουμε τη ζύμη σε φύλλο πάχους 3 χιλ. και ψήνουμε σε αερόθερμο φούρνο στους 180ºC.

Θρυμματίζουμε το μπισκότο σε multi και απλώνουμε στη βάση από τσέρκι πιέζοντας ώστε να σχηματιστεί βάση.

 

Κρέμα με Cream Cheese

Original American Cream Cheese ELLE & VIRE 1.000 γρ.
Ζάχαρη άχνη 215 γρ.
Αυγά 100 γρ.
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE 325 γρ.

 

Αναμειγνύουμε το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη άχνη. Προσθέτουμε σταδιακά τα αυγά  και την κρέμα γάλακτος. Ομογενοποιούμε.

Με τη βοήθεια σακούλας ζαχαροπλαστικής απλώνουμε το μους πάνω στην ψημένη βάση cheesecake. Λειαίνουμε την επιφάνεια και ψήνουμε στους 140ºC για 60 λεπτά ή στους 90ºC για 90 λεπτά.

Το γλυκό δεν θα πάρει χρώμα και θα παραμείνει μαλακό.

Αφήνουμε να κρυώσει πριν επικαλύψουμε.

 

Επικάλυψη

Γάλα 3,5% ELLE & VIRE 100 γρ.
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE 100 γρ.
Ζάχαρη 50 γρ.
Original American Cream Cheese ELLE & VIRE 500 γρ.
Ζελατίνη 10 γρ.
Νερό 60 γρ.
Decorgel Φυσικό DAWN 250 γρ.

 

Ζεσταίνουμε το γάλα μαζί με την κρέμα γάλακτος. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το cream cheese, την ενυδατωμένη ζελατίνη και τέλος το Decorgel. Αναδεύουμε ώστε να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

Χρησιμοποιούμε στους 35ºC για να επικαλύψουμε.

Tip: Σε περίπτωση που θέλουμε να καταψύξουμε το cheesecake, προσθέτουμε 20 γρ. άμυλο στη δοσολογία για την επικάλυψη.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.