Αρχική › Συνταγές › ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ με NO ADDED SUGAR CAKE BASE
ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ με NO ADDED SUGAR CAKE BASE
Υλικά
No Added Sugar Cake Base DAWN FOODS | 1.000 γρ. |
Αυγά | 350 γρ. |
Βούτυρο Fermente CANDIA (λιωμένο) | 150 γρ. |
Λάδι | 150 γρ. |
Νερό | 225 γρ. |

Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ τα αυγά, το λάδι, το βούτυρο λιωμένο και το νερό. Στη συνέχεια προσθέτουμε το Νο Added Sugar Cake Base. Αναμειγνύουμε με το φτερό για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και έπειτα για 4 λεπτά στη 2η ταχύτητα. Γεμίζουμε παραλληλόγραμμες φόρμες κέικ 180 x 80 x 55 χιλ. OPTIMA TERAΚOTA SILUETT με 450 γρ. ζύμης και ψήνουμε.
Ψήσιµο:
Θερµοκρασία: Ταμπανωτός φούρνος: 170-180°C, Αερόθερμος φούρνος: 165°C
Χρόνος: 45 λεπτά