Αρχική › Συνταγές › ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ με NO ADDED SUGAR CAKE BASE

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ με NO ADDED SUGAR CAKE BASE

Υλικά


No Added Sugar Cake Base DAWN FOODS 1.000 γρ.
Αυγά350 γρ.
Βούτυρο Fermente CANDIA (λιωμένο)150 γρ.
Λάδι150 γρ.
Νερό225 γρ.

Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ τα αυγά, το λάδι, το βούτυρο λιωμένο και το νερό. Στη συνέχεια προσθέτουμε το Νο Added Sugar Cake Base. Αναμειγνύουμε με το φτερό για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και έπειτα για 4 λεπτά στη 2η ταχύτητα. Γεμίζουμε παραλληλόγραμμες φόρμες κέικ 180 x 80 x 55 χιλ. OPTIMA TERAΚOTA SILUETT με 450 γρ. ζύμης και ψήνουμε.

Ψήσιµο:

Θερµοκρασία: Ταμπανωτός φούρνος: 170-180°C, Αερόθερμος φούρνος: 165°C

Χρόνος: 45 λεπτά