Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Γέμιση Κρέμα Nocciola Prali
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE & VIRE | 600 γρ. |
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD | 150 γρ. |
Integrattori Con Fibra FABBRI | 40 γρ. |
Nocciola Prali FABBRI | 130 γρ. |
Σε παγωμένο κάδο χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν.
Επικάλυψη
Variegato Nutty Hazelnut FABBRI | 1.000 γρ. |
Σοκολάτα Κουβερτούρα Γάλακτος Intense 35% VELICHE™ GOURMET | 350 γρ. |
Λάδι | 40 γρ. |
Λιώνουμε τη σοκολάτα γάλακτος και αναμειγνύουμε με το Variegato και το λάδι.
Μοντάρισμα
Στη συνέχεια γεμίζουμε κάθε χωνάκι ή κύπελλο με τη Γέμιση Κρέμα Nocciola Prali.
Παγώνουμε και επικαλύπτουμε.