Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Παγωτό Choco Dubai με Crockoloso Pistachio Gold & Delipaste Pistachio Pure 100%
Υλικά:
Νερό | 1.700 γρ. |
Σοκολάτα Κουβερτούρα Intense 35 Veliche | 1.100 γρ. |
Ζάχαρη | 320 γρ. |
Delipaste Pistachio Pure 100% FABBRI | 100 γρ. |
Belpanna 50CF FABBRI | 70 γρ. |
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD |
70 γρ. |
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε μαζί το νερό, τη ζάχαρη, το Belpanna 50CF και το ινβερτοζάχαρο στους 55 – 60ºC. Λιώνουμε τη σοκολάτα κουβερτούρα. Στη συνέχεια, ενώνουμε τα δυο μείγματα και αφήνουμε το τελικό μείγμα να ωριμάσει για 1 – 2 ώρες. Τέλος, παγώνουμε στην παγωτομηχανή.
Διακόσμηση:
Variegato Snackolosi Pistachio Gold FABBRI | 1.000 γρ. |
Φύλλο Κανταΐφι ψημένο | 300 γρ. |
Φιστίκι ψημένο | 300 γρ. |
Αλάτι | 2 γρ. |
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί. Εναλλάσσουμε στρώσεις από παγωτό και variegatο και διακοσμούμε την επιφάνεια με φύλλο κανταΐφι.