Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Παγωτό Choco Dubai με Crockoloso Pistachio Gold & Delipaste Pistachio Pure 100%

Share
Download PDF

Υλικά:

Νερό 1.700 γρ.
Σοκολάτα Κουβερτούρα Intense 35 Veliche 1.100 γρ.
Ζάχαρη 320 γρ.
Delipaste Pistachio Pure 100% FABBRI 100 γρ.
Belpanna 50CF FABBRI 70 γρ.
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD

70 γρ.

 

Εκτέλεση:

Ζεσταίνουμε μαζί το νερό, τη ζάχαρη, το Belpanna 50CF και το ινβερτοζάχαρο στους 55 – 60ºC. Λιώνουμε τη σοκολάτα κουβερτούρα. Στη συνέχεια, ενώνουμε τα δυο μείγματα και αφήνουμε το τελικό μείγμα να ωριμάσει για 1 – 2 ώρες. Τέλος, παγώνουμε στην παγωτομηχανή.

Διακόσμηση:

Variegato Snackolosi Pistachio Gold FABBRI     1.000 γρ.
Φύλλο Κανταΐφι ψημένο 300 γρ.
Φιστίκι ψημένο 300 γρ.
Αλάτι 2 γρ.

 

Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί. Εναλλάσσουμε στρώσεις από παγωτό και variegatο και διακοσμούμε την επιφάνεια με φύλλο κανταΐφι.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.