Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Παγωτό με Veliche™ Emotion 58% με νερό

Share
Download PDF

Υλικά:

Νερό 1.700 γρ.
Σοκολάτα Κουβερτούρα Emotion 58 Veliche 1.000 γρ.
Ζάχαρη 400 γρ.
Belpanna 50CF FABBRI 80 γρ.
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD 60 γρ.
Γλυκόζη 75 γρ.

Εκτέλεση:

Ζεσταίνουμε μαζί το νερό, τη ζάχαρη, το Belpanna 50CF,τη γλυκόζη και το ινβερτοζάχαρο στους 55 – 60ºC. Λιώνουμε τη σοκολάτα κουβερτούρα. Στη συνέχεια, ενώνουμε τα δυο μείγματα και αφήνουμε το τελικό μείγμα να ωριμάσει για 1 – 2 ώρες. Τέλος, παγώνουμε στην παγωτομηχανή.

 

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.