Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Παγωτό με Veliche™ Euphoria Caramel με νερό

Share
Download PDF

Υλικά:

Νερό 1.800 γρ.
Σοκολάτα Καραμέλα Euphoria 31% 1.000 γρ.
Ζάχαρη 180 γρ.
Σιρόπι Γλυκόζης 100 γρ.
Belpanna 50CF FABBRI 90 γρ.
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD 50 γρ.

Εκτέλεση:

Ζεσταίνουμε μαζί το νερό, τη ζάχαρη, το Belpanna 50CF, τη γλυκόζη και το ινβερτοζάχαρο στους 55 – 60ºC. Λιώνουμε τη σοκολάτα καραμέλα. Στη συνέχεια, ενώνουμε τα δυο μείγματα και αφήνουμε το τελικό μείγμα να ωριμάσει για 1 – 2 ώρες. Τέλος, παγώνουμε στην παγωτομηχανή.

 

Η συμβουλή του chef:

Μπορούμε πολύ εύκολα να προσθέσουμε γεύση στο σορμπέ εκχυλίζοντας μέσα στο νερό υλικά όπως για παράδειγμα λοβό βανίλιας, κόκκους καφέ, τσάι, αρωματικά βότανα. Όταν είναι έτοιμο το εκχύλισμα, το περνάμε από το chinois και ζυγίζουμε εκ νέου. Αν χρειαστεί συμπληρώνουμε νερό, ώστε να φτάσουμε στην ποσότητα που ορίζει η συνταγή.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.