Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Παντεσπάνι με Ovalett

Share
Download PDF

Βασική Συνταγή

Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής 2.800 γρ.
Ovalett BAKELS 125 γρ.
Αυγά 2.500 γρ.
Νερό 1.000 γρ.
Ζάχαρη 2.300 γρ.
Baking Powder BAKELS 50 γρ.

 

Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα τα αυγά, το νερό, το Ovalett και τη ζάχαρη για 8 λεπτά στην 3η ταχύτητα και έπειτα προσθέτουμε το κοκκινισμένο αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ.

 

Ψήσιµο:

Θερμοκρασία: Αερόθερμος φούρνος: 180ºC, Ταμπανωτός φούρνος: 200ºC.

Χρόνος: 35 – 45 λεπτά (ανάλογα το μέγεθος)

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Το Ovalett τους καλοκαιρινούς μήνες διατηρείται στο ψυγείο.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.