Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Πεϊνιρλί με Gran Stirata

Share
Download PDF
Gran Stirata MOLINO MERANO 1.000 γρ.
Νερό 800 γρ.
Λάδι 30 γρ.
Μαγιά 20 γρ.
Αλάτι 20 γρ.

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί σε ταχυζυμωτήριο ή σε μίξερ με γάντζο για 5 λεπτά στην 1η και 7 λεπτά στη 2η ταχύτητα.

 

Θερμοκρασία Ζύμης: ±25°C

Ξεκούραση Ζύμης: 30 λεπτά στους 30°C

 

Κόβουμε σε τεμάχια προτεινόμενου βάρους 120 – 150 γρ., τους δίνουμε στρογγυλό σχήμα και πλάθουμε σε καρβέλια.

 

Στόφα:

Θερμοκρασία: 32°C

Σχετική Υγρασία: 80%

Χρόνος: 90 λεπτά

Μετά τη στόφα πατάμε κάθε κομμάτι με τα δάχτυλα ώστε να ανοίξει ελαφρώς και να μορφοποιηθεί στο σχήμα Πεϊνιρλί.

 

 

Για τη γέμιση: 1.000 γρ. κασέρι τριμμμένο και 450 – 600 γρ. νερό και μπέικον ή άλλο υλικό της αρεσκείας σας. Ομογενοποιούμε και αφήνουμε μια νύχτα στο ψυγείο.

 

 

Ψήσιμο:

Θερμοκρασία: Ταμπανωτός φούρνος: 250 – 280°C

Χρόνος: 5 – 7 λεπτά

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.