Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Υλικά:
Toast 100 Ολικής SONNEVELD | 5.000 γρ. |
Μαγιά | 175 γρ. |
Νερό | ±2.850 γρ. |
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο με σπιράλ για 5 λεπτά στην 1η ταχύτητα και για 5 λεπτά στη 2η ταχύτητα.
Θερμοκρασία Ζύμης: 22 -24οC (κρύα ζύμη)
Ξεκούραση Ζύμης: 5 λεπτά
Μετά από την ξεκούραση, κόβουμε σε επιθυμητά τεμάχια, κατά προτίμηση βάρους 550 – 950 γρ. ανάλογα με το μέγεθος της φόρμας.
Στόφα:
Θερµοκρασία: 33 – 35°C
Σχετική Υγρασία: 80%
Χρόνος: ±60 λεπτά (πλήρης ανάπτυξη ζύμης)
Ψήσιµο με λίγο ατμό:
Θερμοκρασία: στους ±240οC και στα 10 λεπτά μειώνουμε στους 210 – 220οC
Χρόνος: ±35 – 40 λεπτά (ανάλογα με το βάρος της ζύμης)