Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ψωμί Τοστ Ολικής με Toast 100 Ολικής με Προζύμι

Share
Download PDF

Υλικά:

Toast 100 Ολικής SONNEVELD 5.000 γρ.
Μαγιά 175 γρ.
Νερό ±2.850 γρ.

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο με σπιράλ για 5 λεπτά στην 1η ταχύτητα και για 5 λεπτά στη 2η ταχύτητα.

Θερμοκρασία Ζύμης: 22 -24οC (κρύα ζύμη)

Ξεκούραση Ζύμης: 5 λεπτά

Μετά από την ξεκούραση, κόβουμε σε επιθυμητά τεμάχια, κατά προτίμηση βάρους 550 – 950 γρ. ανάλογα με το μέγεθος της φόρμας.

Στόφα:

Θερµοκρασία: 33 – 35°C

Σχετική Υγρασία: 80%

Χρόνος: ±60 λεπτά (πλήρης ανάπτυξη ζύμης)

 

Ψήσιµο με λίγο ατμό:

Θερμοκρασία: στους ±240οC και στα 10 λεπτά μειώνουμε στους 210 – 220οC

Χρόνος: ±35 – 40 λεπτά (ανάλογα με το βάρος της ζύμης)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.