Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Ζύμη για Σοκολατόπιτα
Crème Cake Base Chocolate DAWN |
1.000 γρ. |
Αυγά | 350 γρ. |
Λάδι | 300 γρ. |
Νερό | 450 γρ. |
Chunks Σοκολάτας VELICHE GOURMET (προαιρετικά) | 350 γρ. |
Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ τα αυγά, το λάδι, το νερό και τέλος το Crème Cake Base Chocolate. Χτυπάμε με το φτερό για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και για 5 λεπτά στη 2η ταχύτητα. Ένα λεπτό πριν το τέλος του ζυμώματος προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας.
Ρίχνουμε 350 γρ. ζύμης σε Φόρμα ECOS SILUETT διαμέτρου 18 εκ
Ψήσιµο:
Θερµοκρασία: Ταμπανωτός: 180°C (τάμπερ ανοιχτά), Αερόθερμος φούρνος: 165°C
Χρόνος: 30-35 λεπτά.
Σος για Σοκολατόπιτα
Φυτική Σαντιγί HOPLA | 1.000 γρ. |
Cover Κακάο DAWN | 1.300 γρ. |
Λάδι | 100 γρ. |
Ζεσταίνουμε τη φυτική σαντιγί στους 60°C και προσθέτουμε το Cover Σοκαλάτα και το λάδι.
Αναμειγνύουμε καλά με τη σπάτουλα μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί.
Χρησιμοποιούμε τη Σος στους 35-40°C.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
Επικαλύπτουμε τη σοκολατόπιτα ενώ είναι ακόμα ζεστή, αφού πρώτα κόψουμε το μέγεθος των κομματιών που θέλουμε.