Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Υλικά για τη ζύμη:
ΒS – Choux Pastemix BAKELS | 400 γρ. |
Αυγά | 850 γρ. |
Νερό | 60 γρ. |
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το φτερό στην 1η ταχύτητα για 1 λεπτό και στη συνέχεια για 7-9 λεπτά στη 2η ταχύτητα, μέχρι να γυαλίσει η ζύμη και να γίνει λεία.
Κόβουμε με κορνέ στο σχήμα της αρεσκείας μας και ψήνουμε.
Ψήσιμο:
Θερμοκρασία : (τάμπερ κλειστά) Φούρνος Αέρος : 165oC
Φούρνος Ταμπανωτός : 180oC
Χρόνος : 35 λεπτά
Κρέμα για ΣΟΥ:
Νερό | 1.000 γρ. |
Crème Samba KOMPLET | 400 γρ. |
Κρέμα Γάλακτος 35% ELLE & VIRE | 550 γρ. |
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ για 4 λεπτά.
Κρέμα για ΕΚΛΑΙΡ:
Σοκολάτα Κουβερτούρα Emotion 58 VELICHE (λιωμένη) | 400 γρ. |
Γάλα 3,5% ELLE & VIRE | 400 γρ. |
Νερό | 1000 γρ. |
Crème Samba KOMPLET | 400 γρ. |
Κρέμα Γάλακτος 35% ELLE & VIRE | 400 γρ. |
Αναδεύουμε την λιωμένη κουβερτούρα με το γάλα. Χτυπάμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί στο μίξερ για 4 λεπτά και ενσωματώνουμε με την σοκολάτα.
Για την επικάλυψη:
Ζεσταίνουμε την επιθυμητή ποσότητα από το Cover Κακάο DAWN ή Cover Λευκό DAWN στους 45ºC.
Βυθίζουμε στο Cover την επιφάνεια από τα σου ή τα εκλαίρ.
Tip: Το Cover Λευκό DAWN μπορούμε να χρωματίσουμε με λιποδιαλυτά χρώματα.