Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Σου – Εκλαίρ με ΒS – Choux Pastemix BAKELS

Share
Download PDF

Υλικά για τη ζύμη:

ΒS – Choux Pastemix BAKELS 400 γρ.
Αυγά 850 γρ.
Νερό   60 γρ.

 

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το φτερό στην 1η ταχύτητα για 1 λεπτό και στη συνέχεια για 7-9 λεπτά στη 2η ταχύτητα, μέχρι να γυαλίσει η ζύμη και να γίνει λεία.

Κόβουμε με κορνέ στο σχήμα της αρεσκείας μας και ψήνουμε.

 

Ψήσιμο:

Θερμοκρασία :  (τάμπερ κλειστά)    Φούρνος Αέρος : 165oC

Φούρνος Ταμπανωτός : 180oC

Χρόνος :  35 λεπτά

Κρέμα για ΣΟΥ:

Νερό 1.000 γρ.
Crème Samba KOMPLET  400 γρ.
Κρέμα Γάλακτος 35% ELLE & VIRE 550 γρ.

 

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ για 4 λεπτά.

Κρέμα για ΕΚΛΑΙΡ:

Σοκολάτα Κουβερτούρα Emotion 58 VELICHE (λιωμένη) 400 γρ.
Γάλα 3,5% ELLE & VIRE 400 γρ.
Νερό 1000 γρ.
Crème Samba KOMPLET 400 γρ.
Κρέμα Γάλακτος 35% ELLE & VIRE 400 γρ.

 

Αναδεύουμε την λιωμένη κουβερτούρα με το γάλα. Χτυπάμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί στο μίξερ για 4 λεπτά και ενσωματώνουμε με την σοκολάτα.

Για την επικάλυψη:

Ζεσταίνουμε την επιθυμητή ποσότητα από το Cover Κακάο DAWN ή Cover Λευκό DAWN στους 45ºC.

Βυθίζουμε στο Cover την επιφάνεια από τα σου ή τα εκλαίρ.

Tip: Το Cover Λευκό DAWN μπορούμε να χρωματίσουμε με λιποδιαλυτά χρώματα.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.