Αρχική › Συνταγές › TATTIN ROUGE με DELIFRUIT
TATTIN ROUGE με DELIFRUIT
Υλικά
Financier με φρέσκα φρούτα | |
Φρούτα με επίγευση καραμέλας |

Financier με φρέσκα φρούτα
Frangipane Mix DAWN | 500 γρ. |
Βούτυρο Βρετάνης 82% CANDIA (λιωμένο) | 150 γρ. |
Αυγά | 110 γρ. |
Πουρές από φρούτα της αρεσκείας | 110 γρ. |
Αναμειγνύουμε στο μίξερ με το φτερό το Frangipane Mix με τα αυγά και τον πουρέ φρούτων για 4 λεπτά. Στο τέλος, προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο.
Γεμίζουμε τσέρκια διαμέτρου 8 εκ. και ψήνουμε στους 170°C για 14 λεπτά.
Γέμιση από φρούτα με επίγευση καραμέλας
Ζάχαρη | 500 γρ. |
Πουρές από φρούτα της αρεσκείας | 300 γρ. |
Fond | 85 γρ. |
Delifruit Κόκκινο Κεράσι DAWN | 300 γρ. |
Ετοιμάζουμε καραμέλα με ζάχαρη. Σβήνουμε με τον ζεστό πουρέ φρούτων. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το Fond και τέλος, ενσωματώνουμε το Delifruit.
Μοντάρισμα:
Με αυτό το μείγμα γεμίζουμε τις ψημένες βάσεις τάρτας. Τοποθετούμε τις τάρτες στην κατάψυξη, ώστε να παγώσουν. Τέλος, ξεφορμάρουμε και επικαλύπτουμε με Τζέλυ Decorgel Φυσικό DAWN.