Αρχική › Συνταγές › TATTIN ROUGE με DELIFRUIT

TATTIN ROUGE με DELIFRUIT

Υλικά


Financier με φρέσκα φρούτα
Φρούτα με επίγευση καραμέλας

Financier με φρέσκα φρούτα

Frangipane Mix DAWN500 γρ.
Βούτυρο Βρετάνης 82% CANDIA (λιωμένο)150 γρ.
Αυγά110 γρ.
Πουρές από φρούτα της αρεσκείας110 γρ.

 

Αναμειγνύουμε στο μίξερ με το φτερό το Frangipane Mix με τα αυγά και τον πουρέ φρούτων για 4 λεπτά. Στο τέλος, προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο.

Γεμίζουμε τσέρκια διαμέτρου 8 εκ. και ψήνουμε στους 170°C για 14 λεπτά.

 

Γέμιση από φρούτα με επίγευση καραμέλας

Ζάχαρη500 γρ.
Πουρές από φρούτα της αρεσκείας300 γρ.
Fond 85 γρ.
Delifruit Κόκκινο Κεράσι DAWN300 γρ.

 

Ετοιμάζουμε καραμέλα με ζάχαρη. Σβήνουμε με τον ζεστό πουρέ φρούτων. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το Fond και τέλος, ενσωματώνουμε το Delifruit.

 

Μοντάρισμα:

Με αυτό το μείγμα γεμίζουμε τις ψημένες βάσεις τάρτας. Τοποθετούμε τις τάρτες στην κατάψυξη, ώστε να παγώσουν. Τέλος, ξεφορμάρουμε και επικαλύπτουμε με Τζέλυ Decorgel Φυσικό DAWN.