Αφράτο και Απολαυστικό Tiramisu με Original American Cream Cheese
Υλικά
Παντεσπάνι Super Bisquit | |
Κρέμα Tiramisu |

Παντεσπάνι
Super Bisquit KOMPLET | 500 γρ. |
Αυγά | 200 γρ. |
Νερό | 100 γρ. |
Ασπράδια αυγών | 150 γρ. |
Ζάχαρη | 80 γρ. |
Ετοιμάζουμε μαρέγκα με τα ασπράδια αυγών και τη ζάχαρη.
Χτυπάμε μαζί το Super Bisquit, τα αυγά και το νερό για 5 λεπτά και στη συνέχεια ενσωματώνουμε απαλά τη μαρέγκα. Πριν το ψήσιμο πασπαλίζουμε την επιφάνεια της ζύμης με ζάχαρη.
Γεμίζουμε τσέρκια διαμέτρου 18 εκ. και ψήνουμε για 12 λεπτά στους 185ºC.
Σιρόπι
Νερό | 200 γρ. |
Ζάχαρη | 200 γρ. |
Λικέρ Santos Café 40° LUXARDO | 110 γρ. |
Στιγμιαίος καφές | 4 γρ. |
Βράζουμε όλα τα υλικά μαζί.
Εμποτίζουμε το παντεσπάνι, αφού κρυώσει.
Κρέμα Tiramisu
Original American Cream Cheese ELLE & VIRE | 500 γρ. |
Novissime EUROVO | 100 γρ. |
Ζεστό Νερό | 150 γρ. |
Fond Royale BAKELS | 150 γρ. |
Santos Café 40° LUXARDO | 30 γρ. |
Κρέμα Γάλακτος Excellence 35% ELLE&VIRE (ελαφρώς χτυπημένη) | 350 γρ. |
Μαλακώνουμε το cream cheese και προσθέτουμε το Santos και το Fond διαλυμένο στο νερό. Στη συνέχεια, ενσωματώνουμε την κρέμα γάλακτος ελαφρώς χτυπημένη.
Απλώνουμε την κρέμα τιραμισού πάνω από το ψημένο παντεσπάνι και τοποθετούμε στο ψυγείο για να παγώσει το γλυκό.