Αρχική › Συνταγές › Burger Brioche με Velvet

Burger Brioche με Velvet

Υλικά


Αλεύρι Τύπου 5510.000 γρ.
Ζάχαρη700 γρ.
Μαργαρίνη Super Rore DRAGSBAEK 1.600 γρ.
Αυγά500 γρ.
Velvet BAKELS 200 γρ.
Γάλα 3,5% ELLE & VIRE 4.500 γρ.
Νερό500 γρ.
Αλάτι125 γρ.
Μαγιά800 γρ.

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο με σπιράλ για 4 λεπτά στην 1η ταχύτητα και για 5 λεπτά στη 2η ταχύτητα.

Θερμοκρασία Ζύμης: 24οC

Ξεκούραση Ζύμης: 5 λεπτά

Μετά από 15 λεπτά ξεκούρασης την πλάθουμε ελαφρώς και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για ακόμα 15 λεπτά. Χωρίζουμε σε 30 τεμάχια ίδιου μεγέθους και στρογγυλοποιούμε. Τοποθετούμε σε λαμαρίνα και πιέζουμε ελαφρώς.

Στόφα:

Θερµοκρασία: 30°C

Σχετική Υγρασία: 75%

Χρόνος: 50 λεπτά (πλήρης ανάπτυξη ζύμης)

Αλείφουμε με άλειμμα αυγού και πασπαλίζουμε με σουσάμι.

 

Ψήσιµο με ατμό:

Θερμοκρασία: στους 220 – 230οC και μειώνουμε στους 210 – 220οC

Χρόνος: 15 λεπτά