Αρχική › Συνταγές › Vienna Cake

Vienna Cake

Υλικά


Ζύμη Κρημ Κέικ Σοκολάτα
Premium Baker’s Select Crème Cake Base Chocolate DAWN FOODS1.000 γρ.
Αυγά350 γρ.
Λάδι300 γρ.
Νερό225 γρ.

Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ τα αυγά, το λάδι και το νερό και στη συνέχεια προσθέτουμε το Premium Baker’s Select Crème Cake Base Chocolate. Αναμειγνύουμε με το φτερό για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και έπειτα για 4 λεπτά στη 2η ταχύτητα.

 

Ζύμη Κέικ Βιέννης

Κρημ Κέικ Σοκολάτα (δείτε συνταγή παραπάνω)
1.000 γρ.
Odenbake ODENSE450 γρ.

 

Ενσωματώνουμε το Odenbake στην έτοιμη ζύμη Κρημ Κέικ Σοκολάτα. Τοποθετούμε το μείγμα σε βουτυρωμένη φόρμα 18 εκ. και ψήνουμε.

 

Ψήσιµο:

Θερµοκρασία:  Ταμπανωτός φούρνος: 180 – 190°C, Αερόθερμος φούρνος: 165 – 170°C

Χρόνος: 45 λεπτά

 

Επικάλυψη Μαρμελάδα Βερίκοκο

Ζεσταίνουμε Μαρμελάδα Βερίκοκο και προσθέτουμε 40-60 γρ. Ρούμι Royal Navy 54ο LUXARDO ανά κιλό μαρμελάδας.

Μοντάρισμα:

Αφού κρυώσει το κέικ, επικαλύπτουμε με Μαρμελάδα Βερίκοκο και στη συνέχεια κάνουμε μια δεύτερη επικάλυψη με ζεσταμένο Chocosilk στους 35°C.