A
Decrease font size.
A
Reset font size.
A
Increase font size.
Ελλ
Eng
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ/GDPR
|
SITEMAP
Toggle navigation
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΝΕΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
CENTER OF GASTRONOMY
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αρχική
› Συνταγές
Συνταγή του μήνα
FOCACCIA με GRAN STIRATA
Cookies Βανίλιας με Chunks Σοκολάτας με DAWN COOKIE MIX PLAIN
Cookies Σοκολάτα με Chunks Λευκής Σοκολάτας με DAWN COOKIE MIX CHOCOLATE
Cookies Βρώμης με Cranberries με DAWN COOKIE MIX ΒΡΩΜΗΣ
ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΟΥΡΟΥ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ FERMENTE
CROISSANT POOLISH με ΒΟΥΤΥΡΟ EXTRA DRY 84% ΤΗΣ ELLE & VIRE
Τούρτα Βανίλια – Σοκολάτα Χωρίς Ζάχαρη με Nevia FABBRI
TATTIN ROUGE με DELIFRUIT
ΜΠΑΡΕΣ με NO ADDED SUGAR CAKE BASE
Αφράτο και Απολαυστικό Tiramisu με Original American Cream Cheese
Ξυλάκι Παγωτό Nonna με Επικάλυψη Amarena Nuts
Pinsa Romana με Gran Stirata
Τούρτα Limoncello με Nappage Λεμόνι
Συνταγή για ακαταμάχητη Τούρτα Cheese Speculoos
Reine des Mamans by Chef Pâtissier Philippe Depape
ΤΟΥΡΤΑ ΠΑΓΩΤΟ – Crêpes Suzette
Δροσιστική τούρτα Fika με Nappage Λεμόνι
Παγωτό Soufflé au Chocolat
SOURDOUGH TOAST 100: ΛΕΥΚΟ ΨΩΜΙ ΤΟΣΤ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ
ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ
Valentine’s Τούρτα Mara by Chef Pâtissier Philippe Depape
Τάρτα με φράουλα & βατόμουρο για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Anais
Chemin du bois
Τούρτα Hageunau
Τούρτα Σοκολάτα – Grand Marnier
Τούρτα Παγωτό Cheesecake Amarena
Παξιμάδια Χαρουπιού
ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ
Λαγάνα με Σουσάμι
Τούρτα Saint Sylvestre
Κέικ Φυτικών Ινών
Τούρτα Παγωτό Γαλακτομπούρεκο με Delipaste Nonna
Burger Brioche με Velvet
Μαστιχωτές Μπάρες Δημητριακών
Τούρτα Παρφέ Amarena
Πασχαλινό Κουλούρι με Super Rore
Παραδοσιακό Αργής Ωρίμανσης με Pane Maggia
Amarena Crunch
Βασιλόπιτα με Crème Cake Base Plain της DAWN
Κορμός Addictif
Παγωτό με Variegato Ginger Elderflower
Ψωμί του Τοστ Chia Quinoa
Σορμπέ Σοκολάτας
Παγωτό “Μηλόπιτα”
Λαγάνα με Σουσάμι με BÖCKER Vino
Κορμός Saint Jean
Crème Cake Βανίλιας & Σοκολάτας σε Φόρμες
Τούρτα Παγωτό New York Cheesecake
Παγωτό Blond Chocolate
Κριτσίνια με Λιαστή Ντομάτα με Premium Pomodori-Kruste
Ηπειρώτικο Καρβέλι με Golden Durum
Μάθε τη Συνταγή
Trends
Η καινοτομία στην αρτοποιία!
Πρεβιοτικά: Ο καλύτερος ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ!
Ζαχαροπλαστική σε παγωτό: η καινοτομία που θα γίνει trend
Στην κορυφή των trends – η ποιότητα
Βασιλόπιτα No Sugar
Παγωτό χωρίς ζάχαρη!
Παγωτά ‘Dolci del Mondo’
Πανετόνε για όλους!
Χειροποίητα Σοκολατάκια
Παραδοσιακό ζυμωτό ψωμί
Παγωτό χωρίς ζάχαρη
Πασχαλινή διακόσμηση στις δημιουργίες σας
Με τη δύναμη του χαρουπιού!
Σοκολάτα Παντού
Ψωμί με φυσικό “άγριο” προζύμι
Παγωτίνια – Μικρή δροσερή απόλαυση
Φυσικές γεύσεις στο παγωτό
Υγιεινή διατροφή on the go
Οι γεύσεις της γιαγιάς έγιναν παγωτό
Panettone
Μεσογειακά σνακ με φυσικό προζύμι
Παγωτά Vegan
Η νέα τάση στο παγωτό είναι… το μαύρο χρώμα!
Χριστουγεννιάτικα Σοκολατάκια
Γεύσεις Αγαπημένων Γλυκισμάτων σε Παγωτό
Η Στέβια στη Διατροφή
Φυσικά, Αγνά Προϊόντα για Ισορροπημένη Διατροφή & Ευεξία
Eπιστημονικά ευρήματα: Πώς να ενισχύσουμε την πολυδιάστατη αντίληψη της γεύσης
Eπιστημονικά ευρήματα υποστηρίζουν και συστήνουν την εξατομίκευση στο τρόφιμο για αύξηση των πωλήσεων
Συνδυασμός διαφορετικών γλυκισμάτων στο παγωτό για μέγιστη απόλαυση
Τα Κριτσίνια μπαίνουν σε κάθε σπίτι!
Σημαντικά οφέλη από τη διατροφή χαμηλών υδατανθράκων
Αλμυρά σνακς με την παρέα στο σπίτι, στο γραφείο & στο σχολείο
Τώρα απίθανες γεύσεις παγωτού μπορούν να απολαμβάνουν όλοι! LACTOSE FREE – VEGAN ΟΚ – GLUTEN FREE
Μοντέρνα Κρουασάν από τον MOF Nicolas Boussin
Τόσο Απλά Λαχταριστά Καθημερινά Γλυκίσματα
Λειτουργικά Ψωμιά & Ψωμιά με Αρχαϊκούς Σπόρους
Γεύση Γκοφρέτας: Το Trend του 2015
Γλυκά & Αλμυρά Σνακς με Ζύμη Μπριος
ΚΕΙΚ- ΓΛΥΚΟ
Καταναλωτικό Ενδιαφέρον για Γλυκά Φούρνου
Γευστικές τάσεις στο παγωτό για το 2014
Tips
Ζαχαροπλαστική
Παγωτό
Αρτοποϊία
Σφολιάτα
Συνταγές
Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ