A
Decrease font size.
A
Reset font size.
A
Increase font size.
Ελλ
Eng
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ/GDPR
|
SITEMAP
Toggle navigation
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΝΕΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
CENTER OF GASTRONOMY
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Sitemap
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Εταιρικό Προφίλ
Κτιριακές Εγκαταστάσεις
Υποκ/μα Θεσσαλονίκης
Δίκτυο Πωλήσεων & Διανομής
Τεχνική Υποστήριξη & Προώθηση
Οργανόγραμμα
Ανθρώπινο Δυναμικό
Όραμα, Αποστολή & Στόχοι
Σύντομο Ιστορικό
Πιστοποιήσεις
NEA
GASTRONOMY CENTER
Γνώση & Εξειδίκευση
Εγκαταστάσεις
Προγράμματα
Ecole Lenôtre
Πλεονεκτήματα & Προοπτικές
Δήλωση Συμμετοχής
Τα Νέα μας
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ
Εταιρική Διακυβέρνηση
Καταστατικό
Κώδικας Εταιρικής Διακυβέρνησης του ΣΕΒ
Εκθέσεις Εταιρικής Διακυβέρνησης
Δικαιώματα Μετόχων
Διοικητικό Συμβούλιο
Διευθυντικά Στελέχη
Επιτροπές
Εσωτερικός Έλεγχος
Ορκωτοί Ελεγκτές – Λογιστές
Οικονομικά Στοιχεία
Οικονομικές καταστάσεις
Ενημερωτικά δελτία
Μετοχική Σύνθεση
Μετοχικό Κεφάλαιο
Κλάδος
Ανακοινώσεις
Γενικές Συνελεύσεις – Ανακοινώσεις
Έγγραφα Γενικών Συνελεύσεων
Παρουσιάσεις
Λοιπές Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις προς επιτροπή κεφαλαιαγοράς και Χ.Α.Α.
Εταιρικές Πράξεις
Συναλλαγές Υπόχρεων Προσώπων
Υπόχρεα πρόσωπα
Γνωστοποίηση Σημαντικών Αλλαγών
Δελτία Τύπου
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Συνταγή του μήνα
FOCACCIA με GRAN STIRATA
Cookies Βανίλιας με Chunks Σοκολάτας με DAWN COOKIE MIX PLAIN
Cookies Σοκολάτα με Chunks Λευκής Σοκολάτας με DAWN COOKIE MIX CHOCOLATE
Cookies Βρώμης με Cranberries με DAWN COOKIE MIX ΒΡΩΜΗΣ
ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΟΥΡΟΥ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ FERMENTE
CROISSANT POOLISH με ΒΟΥΤΥΡΟ EXTRA DRY 84% ΤΗΣ ELLE & VIRE
Τούρτα Βανίλια – Σοκολάτα Χωρίς Ζάχαρη με Nevia FABBRI
TATTIN ROUGE με DELIFRUIT
ΜΠΑΡΕΣ με NO ADDED SUGAR CAKE BASE
Αφράτο και Απολαυστικό Tiramisu με Original American Cream Cheese
Ξυλάκι Παγωτό Nonna με Επικάλυψη Amarena Nuts
Pinsa Romana με Gran Stirata
Τούρτα Limoncello με Nappage Λεμόνι
Συνταγή για ακαταμάχητη Τούρτα Cheese Speculoos
Reine des Mamans by Chef Pâtissier Philippe Depape
ΤΟΥΡΤΑ ΠΑΓΩΤΟ – Crêpes Suzette
Δροσιστική τούρτα Fika με Nappage Λεμόνι
Παγωτό Soufflé au Chocolat
SOURDOUGH TOAST 100: ΛΕΥΚΟ ΨΩΜΙ ΤΟΣΤ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ
ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ
Valentine’s Τούρτα Mara by Chef Pâtissier Philippe Depape
Τάρτα με φράουλα & βατόμουρο για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Anais
Chemin du bois
Τούρτα Hageunau
Τούρτα Σοκολάτα – Grand Marnier
Τούρτα Παγωτό Cheesecake Amarena
Παξιμάδια Χαρουπιού
ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ
Λαγάνα με Σουσάμι
Τούρτα Saint Sylvestre
Κέικ Φυτικών Ινών
Τούρτα Παγωτό Γαλακτομπούρεκο με Delipaste Nonna
Burger Brioche με Velvet
Μαστιχωτές Μπάρες Δημητριακών
Τούρτα Παρφέ Amarena
Πασχαλινό Κουλούρι με Super Rore
Παραδοσιακό Αργής Ωρίμανσης με Pane Maggia
Amarena Crunch
Βασιλόπιτα με Crème Cake Base Plain της DAWN
Κορμός Addictif
Παγωτό με Variegato Ginger Elderflower
Ψωμί του Τοστ Chia Quinoa
Σορμπέ Σοκολάτας
Παγωτό “Μηλόπιτα”
Λαγάνα με Σουσάμι με BÖCKER Vino
Κορμός Saint Jean
Crème Cake Βανίλιας & Σοκολάτας σε Φόρμες
Τούρτα Παγωτό New York Cheesecake
Παγωτό Blond Chocolate
Κριτσίνια με Λιαστή Ντομάτα με Premium Pomodori-Kruste
Ηπειρώτικο Καρβέλι με Golden Durum
Μάθε τη Συνταγή
Trends
Η καινοτομία στην αρτοποιία!
Πρεβιοτικά: Ο καλύτερος ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ!
Ζαχαροπλαστική σε παγωτό: η καινοτομία που θα γίνει trend
Στην κορυφή των trends – η ποιότητα
Βασιλόπιτα No Sugar
Παγωτό χωρίς ζάχαρη!
Παγωτά ‘Dolci del Mondo’
Πανετόνε για όλους!
Χειροποίητα Σοκολατάκια
Παραδοσιακό ζυμωτό ψωμί
Παγωτό χωρίς ζάχαρη
Πασχαλινή διακόσμηση στις δημιουργίες σας
Με τη δύναμη του χαρουπιού!
Σοκολάτα Παντού
Ψωμί με φυσικό “άγριο” προζύμι
Παγωτίνια – Μικρή δροσερή απόλαυση
Φυσικές γεύσεις στο παγωτό
Υγιεινή διατροφή on the go
Οι γεύσεις της γιαγιάς έγιναν παγωτό
Panettone
Μεσογειακά σνακ με φυσικό προζύμι
Παγωτά Vegan
Η νέα τάση στο παγωτό είναι… το μαύρο χρώμα!
Χριστουγεννιάτικα Σοκολατάκια
Γεύσεις Αγαπημένων Γλυκισμάτων σε Παγωτό
Η Στέβια στη Διατροφή
Φυσικά, Αγνά Προϊόντα για Ισορροπημένη Διατροφή & Ευεξία
Eπιστημονικά ευρήματα: Πώς να ενισχύσουμε την πολυδιάστατη αντίληψη της γεύσης
Eπιστημονικά ευρήματα υποστηρίζουν και συστήνουν την εξατομίκευση στο τρόφιμο για αύξηση των πωλήσεων
Συνδυασμός διαφορετικών γλυκισμάτων στο παγωτό για μέγιστη απόλαυση
Τα Κριτσίνια μπαίνουν σε κάθε σπίτι!
Σημαντικά οφέλη από τη διατροφή χαμηλών υδατανθράκων
Αλμυρά σνακς με την παρέα στο σπίτι, στο γραφείο & στο σχολείο
Τώρα απίθανες γεύσεις παγωτού μπορούν να απολαμβάνουν όλοι! LACTOSE FREE – VEGAN ΟΚ – GLUTEN FREE
Μοντέρνα Κρουασάν από τον MOF Nicolas Boussin
Τόσο Απλά Λαχταριστά Καθημερινά Γλυκίσματα
Λειτουργικά Ψωμιά & Ψωμιά με Αρχαϊκούς Σπόρους
Γεύση Γκοφρέτας: Το Trend του 2015
Γλυκά & Αλμυρά Σνακς με Ζύμη Μπριος
ΚΕΙΚ- ΓΛΥΚΟ
Καταναλωτικό Ενδιαφέρον για Γλυκά Φούρνου
Γευστικές τάσεις στο παγωτό για το 2014
Tips
Ζαχαροπλαστική
Παγωτό
Αρτοποϊία
Σφολιάτα
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΒΟΥΤΥΡΑ – ΜΑΡΓΑΡΙΝΕΣ
ΜΑΡΓΑΡΙΝΕΣ
ΒΟΥΤΥΡΑ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΛΙΠΗ
ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΑ ΛΑΔΙΑ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ – ΓΑΛΑ – ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ – ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
ΦΥΤΙΚΗ ΣΑΝΤΙΓΙ
ΖΕΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
ΦΑΡΤΣΙΤΟΥΡΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ
ΦΡΟΥΤΑ
ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ
ΦΡΟΥΤΑ ΣΕ ΖΕΛΕ
ΦΡΟΥΤΑ ΣΕ ΣΙΡΟΠΙ
ΦΡΟΥΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΗΚΤΑ
ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
ΚΡΕΜΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
DULCE DE LECHE – ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ
DULCE DE LECHE
ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ
ΜΟΥΣ – ΜΠΑΒΑΡΟΥΑΖ
ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ-ΠΡΑΛΙΝΕΣ-ΚΡΕΜA ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ
ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΕΣ
ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
ΓΛΑΣΑΖ & ΓΚΑΝΑΖ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ – ΚΡΕΜΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ
ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ
ΠΡΑΛΙΝΕΣ – ΤΡΑΦΛΣ
ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΚΑΟ
ΤΡΑΓΑΝΕΣ ΝΙΦΑΔΕΣ
ΦΛΩΡΕΝΤΙΝΕΣ
ΠΑΣΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ & ΚΑΡΥΔΑΣ – ΜΑΡΖΙΠΑΝ
ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΜΙΣΕΙΣ
ΓΛΑΣΟ – ΙΝΒΕΡΤΟΖΑΧΑΡΟ
ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ
ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ ΖΑΧ/ΚΗΣ
ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ
ΑΥΓΑ – ΑΛΒΟΥΜΙΝΗ
ΚΑΣΤΑΝΟ ΠΑΤΕ – ΚΡΕΜΑ ΚΑΣΤΑΝΟ
ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΖΑΧΑΡΗΣ
ΑΡΩΜΑΤΑ
ΠΟΤΑ – ΛΙΚΕΡ
ΠΟΤΑ
ΛΙΚΕΡ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ
ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ & CUPS
ΥΛΙΚΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ
ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΡΟΛΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ
ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ
ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ
ΠΡΟΖΥΜΙΑ
ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ
ΒΥΝΕΣ
ΝΤΕΚΟΡ ΨΩΜΙΩΝ
ΜΠΕΣΑΜΕΛ & ΑΛΜΥΡΑ ΣΝΑΚΣ
ΠΑΓΩΤΟ
ΠΗΚΤΙΚΑ – ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕΣ – ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΕΣ – ΠΑΓΩΤΟΥ
ΠΑΓΩΤΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ
ΠΑΓΩΤΟ SIMPLÉ
ΠΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
ΠΑΓΩΤΟ ΒΑΡΙΕΓΚΑΤΟ
ΣΙΡΟΠΙΑ ΠΑΓΩΤΟΥ
ΦΟΡΜΕΣ & ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
ΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΤΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ
ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ
ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΦΟΡΜΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ