Το μυστικό για να πέτυχετε νόστιμα και γευστικά κουλουράκια…

Για να πετύχουμε νόστιμα και λαχταριστά κουλουράκια, το βασικότερο που θα πρέπει να αναλογιστούμε είναι η ποιότητα βουτύρου που θα χρησιμοποιήσουμε, ώστε να αναδεικνύεται η πλούσια βουτυρένια γεύση τους. Ιδανικότερος είναι ο συνδυασμός δυο ειδών βουτύρου, ώστε κάθε βούτυρο να δώσει στο τελικό προϊόν τον δικό του ιδιαίτερο χαρακτήρα.
Τα αυθεντικά γαλλικά βούτυρα Βρετάνης CANDIA, που παράγονται από τις εκλεκτότερες κρέμες γάλακτος, έχουν υποστεί γαλακτική ζύμωση, η οποία αναδεικνύει τις υπέροχες γεύσεις και τα τρυφερά αρώματα βουτύρου των τελικών δημιουργιών. Έτσι, όταν παρασκευάζουμε κουλουράκια με 2 είδη βουτύρου ή σε συνδυασμό με μια καλή μαργαρίνη, επιτυγχάνουμε την καλύτερη εκδοχή τους!