Αρχική › Tips › Ζαχαροπλαστική › Tips για τέλεια επικάλυψη

Tips για τέλεια επικάλυψη


Πώς θα πετύχετε αστραφτερή και αψεγάδιαστη επικάλυψη στις δημιουργίες σας;

Το κλειδί της επιτυχίας είναι να αποφύγετε την υγρασία!

Πριν επικαλύψετε, φροντίστε η επιφάνεια της τούρτας να είναι τελείως στεγνή ώστε να αποφύγετε τις ανεπιθύμητες φυσαλίδες που δημιουργούνται από την υγρασία ή την υπερβολική αφυδάτωση της επιφάνειας.

Για να το πετύχετε αυτό, αρχικά καλύψτε την τούρτα ή την πάστα με προστατευτική μεμβράνη κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης στην κατάψυξη.

Στη συνέχεια, ετοιμάστε το γλασάζ και αφαιρέστε την προστατευτική μεμβράνη ακριβώς πριν επικαλύψετε την τούρτα ή την πάστα.

Επικαλύψτε με μια στρώση και στη συνέχεια ρίξτε επιπλέον όσο υλικό χρειάζεται ώστε να επιτευχθεί ομοιομορφία σε όλη την επιφάνεια.

Πάρα πολύ σημαντικός παράγοντας στην επιτυχία της επικάλυψης είναι η ποιότητα του προϊόντος που θα χρησιμοποιήσετε.  Επιλέξτε τους καλύτερους και εμπιστευτείτε τις επικαλύψεις των κορυφαίων Dawn και FABBRI που η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ σας προτείνει για αστραφτερή και αψεγάδιαστη γυαλάδα στις τελικές δημιουργίες σας!