GELOMAT ΦΥΣΙΚΟ
Ουδέτερος ζελές, έτοιμος προς χρήση, για μηχανή ψεκασμού. Εξασφαλίζει μεγάλη σταθερότητα πάνω στο γλασαρισμένο προϊόν και είναι κατάλληλος και για κατάψυξη. Ιδιαίτερα εύχρηστο προϊόν, συνδέεται εύκολα με την μηχανή ψεκασμού. Ιδανικό για επικάλυψη σε τούρτες, πάστες και κορμούς.
Πώς χρησιμοποιούμε το Gelomat:
Συνδέουμε την ειδική συσκευασία του Gelomat που βρίσκεται μέσα στο κιβώτιο με τη μηχανή ψεκασμού και ψεκάζουμε με το ζεστό ζελέ τα προϊόντα.
❕ Προσοχή: Η θερμοκρασία της μηχανής πρέπει να είναι στους 92°C και η θερμοκρασία εξόδου στους 64°C.
Πλεονεκτήματα:
✔ Άψογη γυαλιστερή εμφάνιση
✔ Μοναδική διάρκεια ζελαρίσματος
✔ Μεγάλη διατηρησιμότητα στο τελικό προϊόν
✔ Εκπληκτική σταθερότητα εφαρμογής
✔ Μεγάλη ευκολία στη χρήση
✔ Σταθερότητα στην κατάψυξη
✔ Σε εύχρηστη συσκευασία δοχείου