Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Αρτοσκεύασμα Χαρουπιού με Carob50

Share
Download PDF
Carob 50 2.500 γρ.
Αλεύρι 70άρι Δυνατό 2.500 γρ.
Αλάτι 90 γρ.
Μαγιά 150 γρ.
Νερό ±3.000 γρ.

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 6 λεπτά στην 1η ταχύτητα και για 8 λεπτά στη 2η ταχύτητα.

 

Θερμοκρασία Ζύμης: ±26°C

Ξεκούραση Ζύμης: 15 λεπτά

 

Κόβουμε σε τεμάχια, κατά προτίμηση βάρους 350 γρ. Πλάθουμε και μορφοποιούμε στο επιθυμητό σχήμα.

 

Στόφα:

Θερμοκρασία: 33°C

Σχετική Υγρασία: 70%

Χρόνος: για 30-40 λεπτά

 

Ψήσιμο:

Θερμοκρασία : 230°C και μειώνουμε αμέσως στους 200°C

Χρόνος :  60 – 70 λεπτά (για λαμαρίνα)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.