Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Carob 50 | 2.500 γρ. |
Αλεύρι 70άρι Δυνατό | 2.500 γρ. |
Αλάτι | 90 γρ. |
Μαγιά | 150 γρ. |
Νερό | ±3.000 γρ. |
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 6 λεπτά στην 1η ταχύτητα και για 8 λεπτά στη 2η ταχύτητα.
Θερμοκρασία Ζύμης: ±26°C
Ξεκούραση Ζύμης: 15 λεπτά
Κόβουμε σε τεμάχια, κατά προτίμηση βάρους 350 γρ. Πλάθουμε και μορφοποιούμε στο επιθυμητό σχήμα.
Στόφα:
Θερμοκρασία: 33°C
Σχετική Υγρασία: 70%
Χρόνος: για 30-40 λεπτά
Ψήσιμο:
Θερμοκρασία : 230°C και μειώνουμε αμέσως στους 200°C
Χρόνος : 60 – 70 λεπτά (για λαμαρίνα)