Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Αλεύρι Τύπου 55 | 1.000 γρ. |
Αλάτι | 20 γρ. |
Βούτυρο Fermente CANDIA | 80 γρ. |
Μαργαρίνη Rulle Yellow DRAGSBAEK (κομμένη σε μικρούς κύβους) | 600 γρ. |
Super Fat | 80 γρ. |
Νερό | 420 γρ. |
Ζυμώνουμε στο μίξερ με το φτερό όλα τα υλικά μαζί εκτός από το νερό, για 3 – 4 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το νερό και συνεχίζουμε το ζύμωμα για 1 – 2 λεπτά.
Τυλίγουμε την ζύμη σε φιλμ για τρόφιμα και τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες.
Κόβουμε τη ζύμη σε τεμάχια βάρους από 80 έως 120 γρ. και πλάθουμε σε μπαλάκια.
Ξεκουράζουμε για 30 λεπτά.
Πατάμε τα τεμάχια ζύμης με το χέρι ή ανοίγουμε με τον πλάστη σε πάχος 3 χιλιοστών.
Ψήσιμο:
Στους 180°C για 30 – 35 λεπτά σε αερόθερμο φούρνο ή στους 210 – 220°C για 30 – 35 λεπτά σε ταμπανωτό φούρνο.
Για τη Γέμιση
Φέτα | 1.000 γρ. |
Ανθότυρο | 500 γρ. |
Κεφαλοτύρι | 150 γρ. |
Νερό | 300 γρ. |
Crème Bechamel KOMPLET | 100 γρ. |
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στην 1η ταχύτητα με φτερό έως ότου ομογενοποιηθούν.