Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Αλεύρι τύπου 55άρι | 10.000 γρ. |
Αλάτι | 200 γρ. |
Μαγιά | 300 γρ. |
Proson Uni-Force Royal SONNEVELD | 75 γρ. |
Μαργαρίνη Super Rore DRAGSBAEK | 100 γρ. |
Νερό | 4.800 γρ. |
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 4 – 5 λεπτά στην 1η ταχύτητα και για 3 – 4 λεπτά στη 2η ταχύτητα.
Θερμοκρασία Ζύμης: 24 – 25°C
Ξεκούραση Ζύμης: 10 λεπτά
Κόβουμε σε κομμάτια της αρεσκείας μας, κατά προτίμηση 60 – 80 γρ. και τα πλάθουμε σε μπάλες.
Στη συνέχεια, τουμπάρουμε τα κομμάτια σε αλευρωμένη λαμαρίνα.
Στόφα:
Θερμοκρασία: 35°C
Σχετική Υγρασία: 75%
Χρόνος: ±35 λεπτά
Μετά την στόφα, τουμπάρουμε και πάλι τα κομμάτια, τα χαράσσουμε με ένα μαχαίρι ή με σφραγίδα Kaiser και τα τοποθετούμε και πάλι στην στόφα, στις ίδιες συνθήκες όπως παραπάνω.
Ψήσιμο με ατμό:
Θερμοκρασία: 230°C
Χρόνος: 15- 20 λεπτά (ανάλογα με το μέγεθος)
Τα τελευταία 5 λεπτά ανοίγουμε τα τάμπερ.