Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Αμερικάνικα Donuts με Donutbase 50

Share
Download PDF
DonutBase 50% SONNEVELD 5.000 γρ.
Αλεύρι τύπου 55άρι 5.000 γρ.
Μαγιά 500 γρ.
Νερό 4.500 γρ.

 

Ζυμώνουμε στο μίξερ με το γάντζο όλα τα υλικά μαζί για 4 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 10 – 12 λεπτά στη 2η ταχύτητα.

Θερμοκρασία Ζύμης: ±26οC

Ξεκούραση Ζύμης: 15 λεπτά

Κόβουμε σε τεμάχια βάρους 70 – 75 γρ. με πάχος ζυμαριού 7 – 8 χιλιοστά.

 

Στόφα:

Θερμοκρασία: 34οC

Σχετική Υγρασία: 70%

Χρόνος: ±60 λεπτά

 

Αφήνουμε 10 λεπτά τη ζύμη στον πάγκο πριν το τηγάνισμα για να στεγνώσει.

 

Τηγάνισμα:

Θερμοκρασία : 190οC

Χρόνος : ±3 λεπτά

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.