Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
DonutBase 50% SONNEVELD | 5.000 γρ. |
Αλεύρι τύπου 55άρι | 5.000 γρ. |
Μαγιά | 500 γρ. |
Νερό | 4.500 γρ. |
Ζυμώνουμε στο μίξερ με το γάντζο όλα τα υλικά μαζί για 4 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 10 – 12 λεπτά στη 2η ταχύτητα.
Θερμοκρασία Ζύμης: ±26οC
Ξεκούραση Ζύμης: 15 λεπτά
Κόβουμε σε τεμάχια βάρους 70 – 75 γρ. με πάχος ζυμαριού 7 – 8 χιλιοστά.
Στόφα:
Θερμοκρασία: 34οC
Σχετική Υγρασία: 70%
Χρόνος: ±60 λεπτά
Αφήνουμε 10 λεπτά τη ζύμη στον πάγκο πριν το τηγάνισμα για να στεγνώσει.
Τηγάνισμα:
Θερμοκρασία : 190οC
Χρόνος : ±3 λεπτά