Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Αρτοσκεύασμα Chia με Chia Bread 50

Share
Download PDF
Chia Bread 50 Komplet 5.000 γρ.
Αλεύρι Τύπου 55 5.000 γρ.
Ηλιέλαιο ή Σπορέλαιο 250 γρ.
Μαγιά 250 γρ.
Νερό 6.500 γρ.

 Zυμώνουμε όλα τα υλικά (εκτός από το λάδι) στο ταχυζυμωτήριο για 8 λεπτά στην 1η ταχύτητα και για 3 λεπτά στη 2η ταχύτητα (η ζύμη θα πρέπει να είναι μαλακή). Λίγο πριν το τέλος του ζυμώματος, προσθέτουμε το λάδι.

Θερµοκρασία Ζύµης: ±26°C

Ξεκούραση Ζύµης: 25 λεπτά

Κόβουμε την ζύμη σε τεμάχια των 650 γρ. (για άρτο) και τοποθετούμε σε φόρμες τοστ του ½ κιλού, ή 80 γρ. (για αρτίδια) και πλάθουμε στο σχήμα που θέλουμε.

Για ντεκόρ, ρολάρουμε την επιφάνεια της ζύμης πάνω σε μείγμα με 15% Chia Bread 50 KOMPLET και 85% Σουσάμι.

 

Στόφα:

Θερµοκρασία: 33°C

Σχετική Υγρασία: 70%

Χρόνος: 45 λεπτά (για άρτο & αρτίδια)

 

Ψήσιµο:

Θερμοκρασία: Αρχικά στους 240°C με ατμό και στη συνέχεια στους 210°C

Χρόνος: 50 λεπτά (άρτος) ή για 20 λεπτά περίπου (αρτίδια)

Μετά από 2 λεπτά ανοίγουμε τα τάμπερ και μετά από 5 λεπτά τα κλείνουμε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.