Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Αρτοσκεύασμα Ντίνκελ με Mein Dinkelvollkorn

Share
Download PDF
Mein Dinkelvollkorn KOMPLET 10.000 γρ.
Μαγιά 180 γρ.
Νερό (ζεστό) 7.000 γρ.

Ζυµώνουµε το Dinkelvollkorn μαζί με το νερό σε ταχυζυµωτήριο με σπιράλ για 15 λεπτά στην 1η ταχύτητα ή στο μίξερ με το φτερό για 10 λεπτά στην 1η και για 5 λεπτά στη 2η ταχύτητα. Στο μέσο του χρόνου ζυμώματος στην αργή ταχύτητα προσθέτουμε τη μαγιά.

 

Θερµοκρασία Ζύµης: 27°C

Ξεκούραση Ζύµης: 25 λεπτά περίπου

 

Κόβουµε τη ζύµη στα 900 γρ.

Σχηµατοποιούµε, διακοσµούµε µε Ηλιόσπορο KOMPLET και τοποθετούµε σε φόρµες του τοστ του µισού κιλού.

 

Στόφα:

Θερµοκρασία: 30°C

Σχετική Υγρασία: 75 – 80%

Χρόνος: 30 – 35 λεπτά περίπου

 

Ψήσιµο µε ατµό:

Θερµοκρασία: Αρχικά στους 240°C και αµέσως μειώνουμε στους 190°C ή ψήνουµε στους 220 – 230°C.

Χρόνος: 70 λεπτά περίπου. Ανοίγουµε τα τάµπερ από το 2ο έως το 10ο περίπου λεπτό του  ψησίµατος. Στη συνέχεια τα ξανακλείνουµε και συνεχίζουµε το ψήσιµο.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.