Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bagel με Vitason Mais 50%

Share
Download PDF

Υλικά:

Vitason Mais 50% SONNEVELD  880 γρ.
Νερό 1.000 γρ.
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD      60 γρ.
Αλεύρι τύπου 70% Δυνατό 1.320 γρ.
Ηλιέλαιο 120 γρ.
Μαγιά 50 γρ.

 

 

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 8 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 2 λεπτά στη 2η ταχύτητα μέχρι να γίνουν μία απαλή ζύμη.

 

Θερμοκρασία ζύμης: 22 – 24ΟC

Ξεκούραση ζύμης: 10 λεπτά

 

Κόβουμε σε τεμάχια βάρους 100 γρ. και δίνουμε σχήμα bagel.

Ρολάρουμε κάθε bagel επάνω σε ντεκόρ καλαμποκιού.

Τοποθετούμε τα bagel στο ψυγείο για 12 – 18 ώρες.

 

Στόφα:

Θερµοκρασία: 33°C

Σχετική Υγρασία: 75%

Χρόνος: 60 λεπτά

 

 

Ψήσιµο με ατμό:

Θερμοκρασία: Αρχικά στους 200οC και μετά μειώνουμε στους 170οC

Χρόνος: 12-16 λεπτά

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.