Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Υλικά:
Vitason Mais 50% SONNEVELD | 880 γρ. |
Νερό | 1.000 γρ. |
Ινβερτοζάχαρο UNIGLAD | 60 γρ. |
Αλεύρι τύπου 70% Δυνατό | 1.320 γρ. |
Ηλιέλαιο | 120 γρ. |
Μαγιά | 50 γρ. |
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 8 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 2 λεπτά στη 2η ταχύτητα μέχρι να γίνουν μία απαλή ζύμη.
Θερμοκρασία ζύμης: 22 – 24ΟC
Ξεκούραση ζύμης: 10 λεπτά
Κόβουμε σε τεμάχια βάρους 100 γρ. και δίνουμε σχήμα bagel.
Ρολάρουμε κάθε bagel επάνω σε ντεκόρ καλαμποκιού.
Τοποθετούμε τα bagel στο ψυγείο για 12 – 18 ώρες.
Στόφα:
Θερµοκρασία: 33°C
Σχετική Υγρασία: 75%
Χρόνος: 60 λεπτά
Ψήσιµο με ατμό:
Θερμοκρασία: Αρχικά στους 200οC και μετά μειώνουμε στους 170οC
Χρόνος: 12-16 λεπτά