Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Burger Brioche με Sonnet Brioche 20

Share
Download PDF

Υλικά:

Αλεύρι τύπου 70άρι δυνατό 1.000 γρ.
Sonnet Brioche 20 SONNEVELD 200 γρ.
Νερό ± 350 γρ.
Αυγά 150 γρ.
Μαγιά 50 γρ.
Ζάχαρη 50 γρ.
Μαργαρίνη Super Rore DRAGSBAEK ή Βούτυρο Βρετάνης 82% CANDIA 150 γρ.

 

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί σε ταχυζυμωτήριο ή σε μίξερ με γάντζο για 3 λεπτά στην 1η και 6 – 8 λεπτά στη 2η ταχύτητα.

 

Θερμοκρασία Ζύμης: ±27°C

Ξεκούραση Ζύμης: 10 λεπτά

 

Κόβουμε σε τεμάχια προτεινόμενου βάρους 90 γρ., τους δίνουμε στρογγυλό σχήμα και τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα.

 

Στόφα:

Θερμοκρασία: 32°C

Σχετική Υγρασία: 65 – 70%

Χρόνος: 90 λεπτά

Αλείφουμε με άλειμμα αυγού πριν το ψήσιμο.

 

Ψήσιμο:

Θερμοκρασία: Ταμπανωτός φούρνος: 200°C, Αερόθερμος φούρνος: 180°C

Χρόνος: 8 λεπτά

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.