Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Αλεύρι Τύπου 55 | 10.000 γρ. |
Ζάχαρη | 700 γρ. |
Μαργαρίνη Super Rore DRAGSBAEK | 700 γρ. |
Λάδι | 300 γρ. |
Velvet BAKELS | 200 γρ. |
Αλάτι | 200 γρ. |
Μαγιά | 400 γρ. |
Νερό | ±4.500 γρ. |
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο με σπιράλ για 4 λεπτά στην 1η ταχύτητα και για 5 λεπτά στη 2η ταχύτητα.
Θερμοκρασία Ζύμης: 24οC
Ξεκούραση Ζύμης: 5 λεπτά
Μετά από την ξεκούραση κόβουμε τη ζύμη σε κομμάτια βάρους 80 γρ., στρογγυλοποιούμε, υγραίνουμε την επιφάνεια με νερό και ρολλάρουμε σε σουσάμι. Τοποθετούμε σε λαμαρίνα και πιέζουμε ελαφρώς.
Στόφα:
Θερµοκρασία: 33°C
Σχετική Υγρασία: 75%
Χρόνος: ±60 λεπτά (πλήρης ανάπτυξη ζύμης)
Ψήσιµο χωρίς ατμό:
Θερμοκρασία: στους 220 – 230οC και μειώνουμε στους 210 – 220οC
Χρόνος: 12 – 15 λεπτά