Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Burger με Velvet Bakels

Share
Download PDF
Αλεύρι Τύπου 55 10.000 γρ.
Ζάχαρη 700 γρ.
Μαργαρίνη Super Rore DRAGSBAEK 700 γρ.
Λάδι 300 γρ.
Velvet BAKELS 200 γρ.
Αλάτι 200 γρ.
Μαγιά 400 γρ.
Νερό ±4.500 γρ.

 

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο με σπιράλ για 4 λεπτά στην 1η ταχύτητα και για 5 λεπτά στη 2η ταχύτητα.

Θερμοκρασία Ζύμης: 24οC

Ξεκούραση Ζύμης: 5 λεπτά

Μετά από την ξεκούραση κόβουμε τη ζύμη σε κομμάτια βάρους 80 γρ., στρογγυλοποιούμε, υγραίνουμε την επιφάνεια με νερό και ρολλάρουμε σε σουσάμι. Τοποθετούμε σε λαμαρίνα και πιέζουμε ελαφρώς.

 

Στόφα:

Θερµοκρασία: 33°C

Σχετική Υγρασία: 75%

Χρόνος: ±60 λεπτά (πλήρης ανάπτυξη ζύμης)

 

Ψήσιµο χωρίς ατμό:

Θερμοκρασία: στους 220 – 230οC και μειώνουμε στους 210 – 220οC

Χρόνος: 12 – 15 λεπτά

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.