Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Βάση Cheesecake
Pâte Sucrée KOMPLET | 1.000 γρ. |
Βούτυρο Βρετάνης 82% CANDIA | 400 γρ. |
Αυγά | 100 γρ. |
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το φτερό για 4 – 5 λεπτά περίπου μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη.
Σε τσέρκι 16 εκ. αδειάζουμε 80 γρ. ζύμης.
Πρόψηση : Θερμοκρασία : 180oC Χρόνος: 4 λεπτά
Κρέμα Γιαούρτι με Τυρί
Gourmet Käsekuchen KOMPLET | 1.000 γρ. |
Original American Cream Cheese ELLE & VIRE | 1000 γρ. |
Γιαούρτι Στραγγιστό | 400 γρ. |
Βούτυρο Βρετάνης 82% CANDIA (Λιωμένο) | 200 γρ. |
Αυγά | 350 γρ. |
Crème Samba Deluxe KOMPLET | 120 γρ. |
Νερό ή Γάλα | 1.000 γρ. |
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά στο μίξερ με το φτερό, μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα για περίπου 3 – 5 λεπτά στην 1η ταχύτητα.
Στο τσέρκι 16 εκ. με την προψημένη Βάση Cheesecake, αδειάζουμε Κρέμα Γιαούρτι με Τυρί.
Στη συνέχεια, από πάνω απλώνουμε Delifruit Μαυροκέρασο DAWN και ψήνουμε.
Ψήσιμο:
Θερμοκρασία ψησίματος: 950C (ανοιχτά τάμπερ)
Χρόνος ψησίματος: 70 λεπτά περίπου
Τέλος, επικαλύπτουμε με Φυσικό Τζέλυ Belnap DAWN.