Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Cheesecake Φούρνου με Γιαούρτι με Käsekuchen

Share

Βάση Cheesecake

Pâte Sucrée KOMPLET 1.000 γρ.
Βούτυρο Βρετάνης 82% CANDIA 400 γρ.
Αυγά 100 γρ.

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το φτερό για 4 – 5 λεπτά περίπου μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη.

Σε τσέρκι 16 εκ. αδειάζουμε 80 γρ. ζύμης.

Πρόψηση : Θερμοκρασία : 180oC   Χρόνος: 4 λεπτά

 

Κρέμα Γιαούρτι με Τυρί

Gourmet Käsekuchen KOMPLET 1.000 γρ.
Original American Cream Cheese ELLE & VIRE 400 γρ.
Γιαούρτι Στραγγιστό 1.000 γρ.
Βούτυρο Βρετάνης 82% CANDIA 200 γρ.
Αυγά 350 γρ.
Crème Samba Deluxe KOMPLET 120 γρ.
Fond Royale BAKELS 100 γρ.
Νερό ή Γάλα 1.000 γρ.

Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά στο μίξερ με το φτερό, μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα για περίπου 3 – 5 λεπτά στην 1η ταχύτητα.

Στο τσέρκι 16 εκ. με την προψημένη Βάση Cheesecake, αδειάζουμε Κρέμα Γιαούρτι με Τυρί.

Στη συνέχεια, από πάνω απλώνουμε Delifruit Μαυροκέρασο DAWN και ψήνουμε.

 

Ψήσιμο:

Θερμοκρασία ψησίματος: 950C (ανοιχτά τάμπερ)

Χρόνος ψησίματος: 70 λεπτά περίπου

Τέλος, επικαλύπτουμε με Φυσικό Τζέλυ Belnap DAWN.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.