Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Παντεσπάνι Cinnamon
Crème Cake Base Plain DAWN | 1.000 γρ. |
Αυγά | 500 γρ. |
Νερό | 200 γρ. |
Λάδι | 100 γρ. |
Cinnamon Remonce BAKELS | 150 γρ. |
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί για 1 λεπτό στην αργή, για 5-6 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα. Απλώνουμε σε λαμαρίνα και ψήνουμε σε αερόθερμο φούρνο στους 190°C για περίπου 10 λεπτά.
Παγωτό
Βάση Παγωτού | 1.000 γρ. |
NY Cheesecake FABBRI | 65 γρ. |
Delipaste Nonna FABBRI | 30 γρ. |
Γάλα 3,5% ELLE & VIRE | 100 γρ. |
Εκτέλεση: Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και παγώνουμε στην παγωτομηχανή.
Μοντάρισμα:
Ετοιμάζουμε το παγωτό.
Ψήνουμε το Παντεσπάνι Cinnamon και αφήνουμε να κρυώσει.
Κόβουμε σε κομμάτια με διάσταση 50 x 30 εκ. Φροντίζουμε ώστε το μήκος του φύλλου παντεσπάνι να ταιριάζει στο μήκος της μπασκέτας.
Σε ένα φύλλο παντεσπάνι απλώνουμε παγωτό.
Ρολάρουμε και τοποθετούμε στην μπασκέτα.