Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Παντεσπάνι Cinnamon

Crème Cake Base Plain DAWN 1.000 γρ.
Αυγά 500 γρ.
Νερό 200 γρ.
Λάδι 100 γρ.
Cinnamon Remonce BAKELS 150 γρ.

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί για 1 λεπτό στην αργή, για 5-6 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα. Απλώνουμε σε λαμαρίνα και ψήνουμε σε αερόθερμο φούρνο στους 190°C για περίπου 10 λεπτά.

Παγωτό

 

Βάση Παγωτού 1.000 γρ.
NY Cheesecake FABBRI 65 γρ.
Delipaste Nonna FABBRI 30 γρ.
Γάλα 3,5% ELLE & VIRE 100 γρ.

 

Εκτέλεση:  Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και παγώνουμε στην παγωτομηχανή.

 

Μοντάρισμα:

Ετοιμάζουμε το παγωτό.

Ψήνουμε το Παντεσπάνι Cinnamon και αφήνουμε να κρυώσει.

Κόβουμε σε κομμάτια με διάσταση 50 x 30 εκ. Φροντίζουμε ώστε το μήκος του φύλλου παντεσπάνι να ταιριάζει στο μήκος της μπασκέτας.

Σε ένα φύλλο παντεσπάνι απλώνουμε παγωτό.

Ρολάρουμε και τοποθετούμε στην μπασκέτα.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.