Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Cookie Mix Chocolate DAWN | 1.000 γρ. | |
Μαργαρίνη Super Rore DRAGSBAEK ή Βούτυρο Βρετάνης 82% CANDIA | 150 γρ. | |
Νερό | 100 γρ. | |
Chunks Λευκής Σοκολάτας DAWN | 150 γρ. |
Αναμειγνύουμε στο μίξερ με το φτερό το Cookie Mix Chocolate και τη μαργαρίνη ή το βούτυρο για 3 – 5 λεπτά στην 1η ταχύτητα. Στη συνέχεια προσθέτουμε σταδιακά το νερό μέχρι να απορροφηθεί.
Ρίχνουμε τα Chunks Λευκής Σοκολάτας και αναμειγνύουμε για 1 λεπτό ακόμη στην 1η ταχύτητα.
Πλάθουμε τη ζύμη σε ρολά διαμέτρου 6 εκ. για μεγάλα cookies ή 3 εκ. για μικρά cookies.
Aφήνουμε τα ρολά της ζύμης στο ψυγείο να κρυώσουν και στη συνέχεια κόβουμε σε τεμάχια πάχους 2 εκ.
Τοποθετούμε σε λαμαρίνα στρωμένη με χαρτί ψησίματος και ψήνουμε.
Ψήσιµο:
Θερµοκρασία: Ταμπανωτός φούρνος: 200°C, Αερόθερμος φούρνος: 165 – 175°C
Χρόνος: Μεγάλα cookies 6 εκ.: 15 λεπτά, Μικρά cookies 3 εκ.: 12 λεπτά