Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Δεκάσπορο με Vitason Multi 10 Dekasporo

Share
Download PDF
Αλεύρι τύπου 70άρι δυνατό 7.000 γρ.
Vitason Multi 10 Dekasporo 30% SONNEVELD 3.000 γρ.
Μαγιά 250 γρ.
Νερό  ±5.700 γρ.

 

Zυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί σε ταχυζυμωτήριο με σπιράλ για 4 – 6 λεπτά στην 1η ταχύτητα και για 4 – 6 λεπτά στη 2η ταχύτητα.

Θερμοκρασία Ζύμης: ±26°C

Ξεκούραση Ζύμης: 15 λεπτά σε αλευρωμένη λεκάνη

 

Τουμπάρουμε και κόβουμε τη ζύμη σε τεμάχια βάρους 430 – 450 γρ.

Μορφοποιούμε σε καρβελάκια και ξεκουράζουμε για 15 λεπτά ακόμα.

Στη συνέχεια, πλάθουμε σε καρβάλια ή φραντζόλες.

 

Στόφα:

 Θερμοκρασία: 35°C

Σχετική Υγρασία: 70%

Χρόνος: ±60 λεπτά

 

Ψήσιμο με ατμό:

 Θερμοκρασία :  220°C

Χρόνος : 35 – 40 λεπτά

Προαιρετικά ανοίγουμε τα τάμπερ τα τελευταία 5 λεπτά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.