Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Αλεύρι τύπου 70άρι δυνατό | 7.000 γρ. |
Vitason Multi 10 Dekasporo 30% SONNEVELD | 3.000 γρ. |
Μαγιά | 250 γρ. |
Νερό | ±5.700 γρ. |
Zυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί σε ταχυζυμωτήριο με σπιράλ για 4 – 6 λεπτά στην 1η ταχύτητα και για 4 – 6 λεπτά στη 2η ταχύτητα.
Θερμοκρασία Ζύμης: ±26°C
Ξεκούραση Ζύμης: 15 λεπτά σε αλευρωμένη λεκάνη
Τουμπάρουμε και κόβουμε τη ζύμη σε τεμάχια βάρους 430 – 450 γρ.
Μορφοποιούμε σε καρβελάκια και ξεκουράζουμε για 15 λεπτά ακόμα.
Στη συνέχεια, πλάθουμε σε καρβάλια ή φραντζόλες.
Στόφα:
Θερμοκρασία: 35°C
Σχετική Υγρασία: 70%
Χρόνος: ±60 λεπτά
Ψήσιμο με ατμό:
Θερμοκρασία : 220°C
Χρόνος : 35 – 40 λεπτά
Προαιρετικά ανοίγουμε τα τάμπερ τα τελευταία 5 λεπτά.