Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Παντεσπάνι Σοκολάτα
Crème Cake Base Chocolate DAWN | 1.000 γρ. |
Αυγά | 650 γρ. |
Λάδι | 150 γρ. |
Νερό | 200 γρ. |
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα για 6 λεπτά στην 3η ταχύτητα.
Ψήνουμε σε τσέρκι της επιθυμητής διαμέτρου, σε αερόθερμο φούρνο στους 170οC ή σε ταμπανωτό στους 190οC για 35 λεπτά.
Frosting Σοκολάτας
Cover Κακάο DAWN | 600 γρ. |
Μαργαρίνη Super Rore DRAGSBAEK | 300 γρ. |
Βούτυρο Βρετάνης 82% CANDIA | 300 γρ. |
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ για 10 λεπτά μέχρι να διογκωθεί το μείγμα.
Μοντάρισμα
Αφού κρυώσει το παντεσπάνι, κόβουμε φύλλα σε πάχος 1 εκ.
Στο τσέρκι τοποθετούμε ένα φύλλο Παντεσπάνι Σοκολάτα και απλώνουμε μια στρώση από Γέμιση Σοκολάτα. Στη συνέχεια πραγματοποιούμε δυο ακόμα στρώσεις εναλλάξ. Τέλος, ζεσταίνουμε το Cover Κακάο DAWN στους 35ºC και επικαλύπτουμε.