Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Παντεσπάνι Σοκολάτα

Crème Cake Base Chocolate DAWN 1.000 γρ.
Αυγά 650 γρ.
Λάδι 150 γρ.
Νερό 200 γρ.

 

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα για 6 λεπτά στην 3η ταχύτητα.

Ψήνουμε σε τσέρκι της επιθυμητής διαμέτρου, σε αερόθερμο φούρνο στους 170οC ή σε ταμπανωτό στους 190οC για 35 λεπτά.

 

Frosting Σοκολάτας

Cover Κακάο DAWN 600 γρ.
Μαργαρίνη Super Rore DRAGSBAEK 300 γρ.
Βούτυρο Βρετάνης 82% CANDIA 300 γρ.

 

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ για 10 λεπτά μέχρι να διογκωθεί το μείγμα.

 

Μοντάρισμα

Αφού κρυώσει το παντεσπάνι, κόβουμε φύλλα σε πάχος 1 εκ.

Στο τσέρκι τοποθετούμε ένα φύλλο Παντεσπάνι Σοκολάτα και απλώνουμε μια στρώση από Γέμιση Σοκολάτα. Στη συνέχεια πραγματοποιούμε δυο ακόμα στρώσεις εναλλάξ. Τέλος, ζεσταίνουμε το Cover Κακάο DAWN στους 35ºC και επικαλύπτουμε.

 

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.