Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Yeast Raised Donut Mix KOMPLET | 1.000 γρ. |
Μαγιά | 40 γρ. |
Νερό | 480 γρ. |
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 2 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 8 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.
Θερμοκρασία Ζύμης: ± 26οC
Ξεκούραση Ζύμης: 10 λεπτά
Κόβουμε στα επιθυμητά τεμάχια.
Στόφα:
Θερμοκρασία: 37οC
Χρόνος: 35 λεπτά περίπου
Τηγάνισμα:
Θερμοκρασία: 185 – 190οC
Χρόνος: 45 δευτερόλεπτα (την κάθε πλευρά)
ΓΕΜΙΣΕΙΣ
Γεμίζουμε με κρέμα φουντούκι Kirina Κρέμα Φουντούκι FLANDERS ή με Κρέμα Λεμόνι BAKELS.
ΕΠΙΚΑΛΥΨΕΙΣ
Fondant Pâtissier DAWN | 1.000 γρ. |
Σιρόπι 30ο | 60 γρ. |
ή
Fondant Pâtissier DAWN | 1.000 γρ. |
Delipaste Καραμέλα FABBRI (35 – 40οC) | 20 γρ. |
Νερό | 50-60 γρ. |
ή
Fondant Pâtissier DAWN | 1.000 γρ. |
Delipaste Biscotti FABBRI (35 – 40οC) | 60 γρ. |
Νερό | 50-60 γρ. |