Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Donuts με Yeast Raised Donut Mix

Share
Download PDF
Yeast Raised Donut Mix KOMPLET 1.000 γρ.
Μαγιά 40 γρ.
Νερό  480 γρ.

 

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 2 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 8 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.

Θερμοκρασία Ζύμης: ± 26οC

Ξεκούραση Ζύμης: 10 λεπτά

Κόβουμε στα επιθυμητά τεμάχια.

 

Στόφα:

Θερμοκρασία: 37οC

Χρόνος: 35 λεπτά περίπου

Τηγάνισμα:

Θερμοκρασία: 185 – 190οC

Χρόνος: 45 δευτερόλεπτα (την κάθε πλευρά)

 

ΓΕΜΙΣΕΙΣ

Γεμίζουμε με κρέμα φουντούκι Kirina Κρέμα Φουντούκι FLANDERS ή με Κρέμα Λεμόνι BAKELS.

ΕΠΙΚΑΛΥΨΕΙΣ

Fondant Pâtissier DAWN 1.000 γρ.
Σιρόπι 30ο 60 γρ.

ή

Fondant Pâtissier DAWN 1.000 γρ.
Delipaste Καραμέλα FABBRI (35 – 40οC) 20 γρ.
Νερό 50-60 γρ.

ή

Fondant Pâtissier DAWN 1.000 γρ.
Delipaste Biscotti FABBRI (35 – 40οC) 60 γρ.
Νερό 50-60 γρ.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.