Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Fitness Bread με Fitness Kruste

Share
Download PDF
Premium Fitness – Kruste PBP 5.000 γρ.
Αλεύρι Σίτου 5.000 γρ.
Σπορέλαιο 150 γρ.
Μαγιά 300 γρ.
Νερό ±5.000 γρ.

Zυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 5 λεπτά στην 1η ταχύτητα και για 9 λεπτά στη 2η ταχύτητα.

Θερμοκρασία Ζύμης: 24-26°C

Ξεκούραση Ζύμης: 10 λεπτά

Για φόρμα τοστ του ½ κιλού χρειαζόμαστε 650 γρ. ζύμης, πλάθουμε και τοποθετούμε στη φόρμα.

 

Στόφα:

Θερμοκρασία: 33°C

Σχετική Υγρασία: 70%

Χρόνος: 35 – 45 λεπτά

 

Ψήσιµο:

Ψήνουμε για  ±40 λεπτά, αρχικά στους 230 – 240°C με λίγο ατμό και στη συνέχεια στους 190°C.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.