Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ψωμί Φόρμας Καλαμποκιού με Premium Goldmais-Kruste

Share
Download PDF
Premium Goldmais-Kruste PBP 5.000 γρ.
Αλεύρι 70 Δυνατό 5.000 γρ.
Μαγιά 300 γρ.
Νερό 5.200 γρ.

 

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 3 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 6 λεπτά στη 2η ταχύτητα.

 

Θερμοκρασία ζύμης: ± 26ΟC

Ξεκούραση ζύμης: 20 λεπτά

 

Κόβουμε στα επιθυμητά τεμάχια (450 γρ.), ρολάρουμε σε βρεγμένο πανί και ρολάρουμε σε Premium Décor Mais PBP.

Μορφοποιούμε σε φραντζόλες ή τοποθετούμε σε φόρμες τοστ ½ κιλού.

 

Στόφα:

Θερµοκρασία: 33-34°C

Σχετική Υγρασία: 75%

Χρόνος: 45 λεπτά

 

 

Ψήσιµο με ατμό:

Θερμοκρασία: 220-230οC

Χρόνος: 30 λεπτά

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.