Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Premium Goldmais-Kruste PBP | 5.000 γρ. |
Αλεύρι 70 Δυνατό | 5.000 γρ. |
Μαγιά | 300 γρ. |
Νερό | 5.200 γρ. |
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 3 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 6 λεπτά στη 2η ταχύτητα.
Θερμοκρασία ζύμης: ± 26ΟC
Ξεκούραση ζύμης: 20 λεπτά
Κόβουμε στα επιθυμητά τεμάχια (450 γρ.), ρολάρουμε σε βρεγμένο πανί και ρολάρουμε σε Premium Décor Mais PBP.
Μορφοποιούμε σε φραντζόλες ή τοποθετούμε σε φόρμες τοστ ½ κιλού.
Στόφα:
Θερµοκρασία: 33-34°C
Σχετική Υγρασία: 75%
Χρόνος: 45 λεπτά
Ψήσιµο με ατμό:
Θερμοκρασία: 220-230οC
Χρόνος: 30 λεπτά