Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Γαλλική Μπαγκέτα με Maître Jean

Share
Download PDF

 

Maître Jean 10 KOMPLET 1.000 γρ.
Αλεύρι Τύπου 70 Δυνατό 9.000 γρ.
Μαγιά 200 γρ.
Νερό ± 6.200 γρ.

 

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 4 λεπτά στην 1η ταχύτητα και για 6 λεπτά στην 2η ταχύτητα.

 

Θερμοκρασία Ζύμης : 24-25οC

Ξεκούραση Ζύμης : 20 λεπτά

 

Στη συνέχεια κόβουμε τη ζύμη σε τεμάχια προτεινόμενου βάρους 80- 170 γρ.

Στρογγυλοποιούμε τη ζύμη και αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 ακόμα λεπτά.

Δίνουμε στη ζύμη σχήμα μπαγκέτας και τοποθετούμε σε φόρμα μπαγκέτας.

 

Στόφα:

Θερμοκρασία : 33-35οC

Σχετική Υγρασία(R.h):  : 75-80%

Χρόνος : 60 λεπτά

 

Ψήσιμο με ατμό:

Θερμοκρασία : 230οC

Χρόνος : 17-20 λεπτά

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.