Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Γερμανική Κουλούρα με Jogofine & Cinnamon Remonce

Share
Download PDF
New Jogofine 50 KOMPLET 1.000 γρ.
Αλεύρι Τύπου 70% Δυνατό 1.000 γρ.
Μαργαρίνη Super Rore DRAGSBAEK ή Βούτυρο Βρετάνης 82% CANDIA 400 γρ.
Μαγιά Νωπή 130 γρ.
Αυγά 300 γρ.
Νερό ± 500 γρ.

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το γάντζο ή σε ταχυζυμωτήριο για  4 λεπτά στην 1η και 8 – 12 λεπτά στην 2η ταχύτητα (ανάλογα με την ποσότητα της ζύμης).

Θερμοκρασία Ζύμης: 25°C περίπου

Ξεκούραση Ζύμης: 20 λεπτά

Διαιρούμε τη ζύμη σε τεμάχια 300 – 350 γρ.

Ξεκούραση Ζύμης: 10 λεπτά

Στη συνέχεια ανοίγουμε φύλλο παραλληλόγραμμο πάχους 0,5 εκ. και στρώνουμε από πάνω 300 – 350 γρ. Cinnamon Remonce BAKELS.

Τυλίγουμε σε ρολό, κόβουμε κατά μήκος του ρολού, στρίβουμε σε πλεξούδα έτσι ώστε να φαίνεται η τομή με την γέμιση και τοποθετούμε σε χάρτινες φόρμες ψησίματος:

Στρογγυλές φόρμες Δαχτυλίδι GOLD SILUETT (διάστασης:185 x 40 χιλ.)  ή

Παραλληλόγραμμες φόρμες SILUETT (διάστασης: 210 x 80 x 55 χιλ.).

 

Στόφα:

Θερμοκρασία: 32 – 33οC

Υγρασία: 75 – 80%

Χρόνος: 35 – 45 λεπτά

 

Ψήσιµο:

Θερµοκρασία: Ταμπανωτός: 180 – 190°C, Αερόθερμος φούρνος: 170 – 180°C

Χρόνος: 35 λεπτά

 

Μετά το ψήσιμο αλείφουμε με λιωμένο Βούτυρο Βρετάνης 82% CANDIA ή ζεστό Τζέλυ Belnap Φυσικό DAWN (1.000 γρ. Belnap + 1.000 γρ. Νερό, βρασμένα μαζί).

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.