Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
New Jogofine 50 KOMPLET | 1.000 γρ. |
Αλεύρι Τύπου 70% Δυνατό | 1.000 γρ. |
Μαργαρίνη Super Rore DRAGSBAEK ή Βούτυρο Βρετάνης 82% CANDIA | 400 γρ. |
Μαγιά Νωπή | 130 γρ. |
Αυγά | 300 γρ. |
Νερό | ± 500 γρ. |
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το γάντζο ή σε ταχυζυμωτήριο για 4 λεπτά στην 1η και 8 – 12 λεπτά στην 2η ταχύτητα (ανάλογα με την ποσότητα της ζύμης).
Θερμοκρασία Ζύμης: 25°C περίπου
Ξεκούραση Ζύμης: 20 λεπτά
Διαιρούμε τη ζύμη σε τεμάχια 300 – 350 γρ.
Ξεκούραση Ζύμης: 10 λεπτά
Στη συνέχεια ανοίγουμε φύλλο παραλληλόγραμμο πάχους 0,5 εκ. και στρώνουμε από πάνω 300 – 350 γρ. Cinnamon Remonce BAKELS.
Τυλίγουμε σε ρολό, κόβουμε κατά μήκος του ρολού, στρίβουμε σε πλεξούδα έτσι ώστε να φαίνεται η τομή με την γέμιση και τοποθετούμε σε χάρτινες φόρμες ψησίματος:
Στρογγυλές φόρμες Δαχτυλίδι GOLD SILUETT (διάστασης:185 x 40 χιλ.) ή
Παραλληλόγραμμες φόρμες SILUETT (διάστασης: 210 x 80 x 55 χιλ.).
Στόφα:
Θερμοκρασία: 32 – 33οC
Υγρασία: 75 – 80%
Χρόνος: 35 – 45 λεπτά
Ψήσιµο:
Θερµοκρασία: Ταμπανωτός: 180 – 190°C, Αερόθερμος φούρνος: 170 – 180°C
Χρόνος: 35 λεπτά
Μετά το ψήσιμο αλείφουμε με λιωμένο Βούτυρο Βρετάνης 82% CANDIA ή ζεστό Τζέλυ Belnap Φυσικό DAWN (1.000 γρ. Belnap + 1.000 γρ. Νερό, βρασμένα μαζί).