Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Γιαπωνέζικο Τόστ με Sonnet Brioche 20

Share
Download PDF

Υλικά:

Προζελατινοποιημένο άμυλο:

Γάλα 3,5% ELLE & VIRE 225 γρ.
Νερό 225 γρ.
Αλεύρι τύπου 55άρι 75 γρ.
Ζάχαρη 250 γρ.
Βούτυρο Βρετάνης 82% CANDIA 500 γρ.

Βράζουμε όλα τα υλικά μαζί αναδεύοντας συνεχώς μέχρι η θερμοκρασία να φτάσει στους 95°C. Στη συνέχεια, αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.

Ζύμη τοστ:

Αλεύρι τύπου 55άρι 2.425 γρ.
Sonnet Brioche 20 SONNEVELD 500 γρ.
Αυγά 250 γρ.
Γάλα σε σκόνη 75 γρ.
Γάλα 3,5% ELLE & VIRE 800 γρ.
Μαγιά 150 γρ.

 

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, καθώς και το προζελατινοποιημένο άμυλο, σε ταχυζυμωτήριο για 6 λεπτά στην 1η ταχύτητα και για ακόμα 6 λεπτά στη 2η ταχύτητα.

 

Θερμοκρασία Ζύμης: ±26°C

Ξεκούραση Ζύμης: ±60 λεπτά

 

Κόβουμε σε τεμάχια βάρους 450 γρ., πλάθουμε και τοποθετούμε σε φόρμες τοστ του ½ κιλού.

 

Στόφα:                                    Ψήσιμο:

Θερμοκρασία: 37°C                              Θερμοκρασία: Ταμπανωτός φούρνος: 175°C

Σχετική Υγρασία: 75%                          Χρόνος: 25 – 30 λεπτά

Χρόνος: 60 λεπτά

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.