Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Υλικά:
Προζελατινοποιημένο άμυλο:
Γάλα 3,5% ELLE & VIRE | 225 γρ. |
Νερό | 225 γρ. |
Αλεύρι τύπου 55άρι | 75 γρ. |
Ζάχαρη | 250 γρ. |
Βούτυρο Βρετάνης 82% CANDIA | 500 γρ. |
Βράζουμε όλα τα υλικά μαζί αναδεύοντας συνεχώς μέχρι η θερμοκρασία να φτάσει στους 95°C. Στη συνέχεια, αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.
Ζύμη τοστ:
Αλεύρι τύπου 55άρι | 2.425 γρ. |
Sonnet Brioche 20 SONNEVELD | 500 γρ. |
Αυγά | 250 γρ. |
Γάλα σε σκόνη | 75 γρ. |
Γάλα 3,5% ELLE & VIRE | 800 γρ. |
Μαγιά | 150 γρ. |
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, καθώς και το προζελατινοποιημένο άμυλο, σε ταχυζυμωτήριο για 6 λεπτά στην 1η ταχύτητα και για ακόμα 6 λεπτά στη 2η ταχύτητα.
Θερμοκρασία Ζύμης: ±26°C
Ξεκούραση Ζύμης: ±60 λεπτά
Κόβουμε σε τεμάχια βάρους 450 γρ., πλάθουμε και τοποθετούμε σε φόρμες τοστ του ½ κιλού.
Στόφα: Ψήσιμο:
Θερμοκρασία: 37°C Θερμοκρασία: Ταμπανωτός φούρνος: 175°C
Σχετική Υγρασία: 75% Χρόνος: 25 – 30 λεπτά
Χρόνος: 60 λεπτά