Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ιταλική Τσιαπάτα με Ciabatta 5

Share
Download PDF
Αλεύρι Τύπου 70% Δυνατό 5.000 γρ.
Ciabatta 5% KOMPLET 250 γρ.
Μαγιά Φρέσκια 100 γρ.
Αλάτι 100 γρ.
Νερό (περίπου) 3.500 γρ.
Λάδι 200 γρ.

 

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, εκτός από το ελαιόλαδο, στο ταχυζυμωτήριο για 3 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 8 λεπτά στην 2η ταχύτητα. Προσθέτουμε το λάδι 2 λεπτά πριν το τέλος του ζυμώματος.

 

Θερμοκρασία Ζύμης : ± 26οC

 Ξεκούραση Ζύμης : 70 – 90 λεπτά σε λαδωμένη λεκάνη.

 

Στη συνέχεια τουμπάρουμε τη ζύμη στον πάγκο εργασίας και την κόβουμε σε παραλληλόγραμμα τεμάχια βάρους 350 γρ. ή ατομικά βάρους 100 γρ.

 

Ψήσιμο με ατμό:

Θερμοκρασία : 230οC

Χρόνος : 25 λεπτά περίπου, τάμπερ ανοιχτά τα τελευταία 5 λεπτά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.