Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Bolo Cream Cake DAWN | 1.000 γρ. |
Αυγά | 300 γρ. |
Λάδι | 300 γρ. |
Νερό | 250 γρ. |
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με φτερό για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και για 4 λεπτά στη 2η ταχύτητα. Γεμίζουμε παραλληλόγραμμες φόρμες κέικ 180 x 80 x 55 χιλ. Optima Terracotta SILUETT με 450 γρ. ζύμης.
Ψήσιμο:
Θερμοκρασία: 170º – 180ºC (σε αερόθερμο φούρνο)
Χρόνος: 40 – 45 λεπτά