Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Vega Cake KOMPLET | 1.000 γρ. |
Ηλιέλαιο ή Σπορέλαιο | 300 γρ. |
Νερό | 450 γρ. |
Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ όλα τα υλικά και χτυπάμε για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και έπειτα για 4 λεπτά στη 2η ταχύτητα με φτερό.
Ψήσιµο:
Ψήσιμο για κέικ: 165-175° C σε αερόθερμο φούρνο/ 180-190° C σε ταμπανωτό φούρνο για 45 λεπτά για κέικ φόρμας 450 γρ.
Ψήσιμο για μάφιν: 180-190° C σε αερόθερμο φούρνο/ 200-210° C σε ταμπανωτό φούρνο για 20 λεπτά για φόρμα μάφιν 110 γρ.