Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Βασιλόπιτα Crème Cake με Cover Dawn

Share

 

Crème Cake Base Plain DAWN 1.000 γρ.
Αυγά 350 γρ.
Λάδι 150 γρ.
Βούτυρο Fermente CANDIA (λιωμένο) 150 γρ.
Νερό 225 γρ.
Apito Πορτοκάλι BAKELS (προαιρετικά) 10 γρ.
Καρύδια (προαιρετικά) 100 γρ.

 

Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ όλα τα υλικά εκτός από τους ξηρούς καρπούς. Αναμειγνύουμε με το φτερό για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και για 5 λεπτά στη 2η ταχύτητα. Ένα λεπτό πριν το τέλος προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς.

Γεμίζουμε χάρτινη Φόρμα Ψησίματος Gold SILUETT με 600 γρ. ζύμης και απλώνουμε με νερό.

 

Ψήσιµο:

Θερµοκρασία: Ταμπανωτός φούρνος: 180°C, Αερόθερμος φούρνος: 150 – 160°C

Χρόνος: 45 – 55 λεπτά περίπου (τάμπερ ανοιχτά).

 

Αφού κρυώσει η βασιλόπιτα, αχνίζουμε με Sweet New Snow KOMPLET που δεν υγρασιάζει ή επικαλύπτουμε με DAWN Cover Λευκό ή Κακάο.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.