Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Crème Cake Base Plain DAWN | 1.000 γρ. |
Αυγά | 350 γρ. |
Λάδι | 150 γρ. |
Βούτυρο Fermente CANDIA (λιωμένο) | 150 γρ. |
Νερό | 225 γρ. |
Apito Πορτοκάλι BAKELS (προαιρετικά) | 10 γρ. |
Καρύδια (προαιρετικά) | 100 γρ. |
Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ όλα τα υλικά εκτός από τους ξηρούς καρπούς. Αναμειγνύουμε με το φτερό για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και για 5 λεπτά στη 2η ταχύτητα. Ένα λεπτό πριν το τέλος προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς.
Γεμίζουμε χάρτινη Φόρμα Ψησίματος Gold SILUETT με 600 γρ. ζύμης και απλώνουμε με νερό.
Ψήσιµο:
Θερµοκρασία: Ταμπανωτός φούρνος: 180°C, Αερόθερμος φούρνος: 150 – 160°C
Χρόνος: 45 – 55 λεπτά περίπου (τάμπερ ανοιχτά).
Αφού κρυώσει η βασιλόπιτα, αχνίζουμε με Sweet New Snow KOMPLET που δεν υγρασιάζει ή επικαλύπτουμε με DAWN Cover Λευκό ή Κακάο.