Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Κρημ Κέικ Σοκολάτα με Επικαλύψεις

Share
Download PDF
Crème Cake Base Chocolate DAWN 1.000 γρ.
Αυγά 350 γρ.
Λάδι 300 γρ.
Νερό 225 γρ.

 

Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ τα αυγά, το λάδι και το νερό και στη συνέχεια προσθέτουμε το Crème Cake Base Chocolate.

Αναμειγνύουμε με το φτερό για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και έπειτα για 4 λεπτά στη 2η ταχύτητα.

Γεμίζουμε φόρμες κέικ 180 x 80 x 55 χιλ. Optima Terakota SILUETT με 450 γρ. ζύμης.

 

Ψήσιµο:

Θερµοκρασία:  Ταμπανωτός φούρνος: 170 – 180°C, Αερόθερμος φούρνος: 165°C

Χρόνος: 45 λεπτά

 

Επικάλυψη

Ζεσταίνουμε το Cover Λευκό ή Cover Κακάο DAWN στους 35-45°C, ομογενοποιούμε και στη συνέχεια επικαλύπτουμε το κέικ, αφού έχει κρυώσει.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.