Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Creations Mediterranean SONNEVELD | 250 γρ. |
Αλεύρι 70 Δυνατό | 750 γρ. |
Κρασί Αρετσίνωτο | 300 γρ. |
Λάδι | 250 γρ. |
Super Rore DRAGSBAEK (σε θερμοκρασία δωματίου) | 150 γρ. |
Brandy 40ο LUXARDO | 40 γρ. |
Μπέικιν Πάουντερ BAKELS | 30 γρ. |
Ζάχαρη | 50 γρ. |
Αλάτι | 15 γρ. |
Χτυπάμε με το φτερό στο μίξερ το κρασί, το λάδι, το Brandy και τη μαργαρίνη μέχρι να γίνουν κρέμα. Ενσωματώνουμε το Creations Mediterranean, το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ μέχρι η ζύμη να κορδάρει ελαφρώς.
Κόβουμε τη ζύμη στα επιθυμητά τεμάχια (προτεινόμενο βάρος 25 γρ.) και πλάθουμε κριτσίνια.
Προαιρετικά πασπαλίζουμε με ντεκόρ καλαμποκιού.
Ψήσιµο με ατμό:
Θερµοκρασία: 170°C σε αερόθερμο φούρνο ή 190°C σε ταμπανωτό φούρνο
Χρόνος: 15 – 20 λεπτά
Ανοίγουμε τα τάμπερ τα τελευταία 5 λεπτά.