Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Λαγάνα με Multiseed Bread Mix

Download PDF
MULTISEED BREAD MIX BAKELS 5.000 γρ.
Αλεύρι 70% Δυνατό 5.000 γρ.
Μαγιά 250 γρ.
Νερό 4.300 γρ.

 

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 3 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 7 λεπτά στη 2η ταχύτητα μέχρι να γίνουν μία απαλή ζύμη.

 

Θερμοκρασία ζύμης: ± 28°C

 

Κόβουμε σε τεμάχια βάρους 450 γρ. ή 600 γρ., πλάθουμε σε καρβέλι και ξεκουράζουμε για περίπου 20 – 30 λεπτά.

Στη συνέχεια πατάμε τη ζύμη και κάνουμε τη λαγάνα.

Διακοσμούμε με σουσάμι και μαυροσούσαμο.

 

Στόφα:

Θερµοκρασία: 33°C

Σχετική Υγρασία: 75%

Χρόνος: 50 λεπτά

 

Ψήσιµο με λίγο ατμό:

Θερμοκρασία: Αρχικά στους 230οC και αμέσως μειώνουμε στους 200οC

Χρόνος: 35 λεπτά

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.