Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
MULTISEED BREAD MIX BAKELS | 5.000 γρ. |
Αλεύρι 70% Δυνατό | 5.000 γρ. |
Μαγιά | 250 γρ. |
Νερό | 4.300 γρ. |
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 3 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 7 λεπτά στη 2η ταχύτητα μέχρι να γίνουν μία απαλή ζύμη.
Θερμοκρασία ζύμης: ± 28°C
Κόβουμε σε τεμάχια βάρους 450 γρ. ή 600 γρ., πλάθουμε σε καρβέλι και ξεκουράζουμε για περίπου 20 – 30 λεπτά.
Στη συνέχεια πατάμε τη ζύμη και κάνουμε τη λαγάνα.
Διακοσμούμε με σουσάμι και μαυροσούσαμο.
Στόφα:
Θερµοκρασία: 33°C
Σχετική Υγρασία: 75%
Χρόνος: 50 λεπτά
Ψήσιµο με λίγο ατμό:
Θερμοκρασία: Αρχικά στους 230οC και αμέσως μειώνουμε στους 200οC
Χρόνος: 35 λεπτά