Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Αλεύρι τύπου 70άρι δυνατό | 1.000 γρ. |
Sonnet Brioche 20 SONNEVELD | 200 γρ. |
Νερό | ± 450 γρ. |
Αυγά | 80 γρ. |
Μαγιά | 50 γρ. |
Ζάχαρη | 50 γρ. |
Μαργαρίνη Super Rore DRAGSBAEK ή Βούτυρο Βρετάνης 82% CANDIA | 200 γρ. |
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί σε ταχυζυμωτήριο ή σε μίξερ με γάντζο για 3 λεπτά στην 1η και 6 – 8 λεπτά στη 2η ταχύτητα.
Θερμοκρασία Ζύμης: ±27°C
Ξεκούραση Ζύμης: 30 λεπτά
Κόβουμε σε τεμάχια προτεινόμενου βάρους 70 γρ., τους δίνουμε στρογγυλό σχήμα και τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα.
Στόφα:
Θερμοκρασία: 32°C
Σχετική Υγρασία: 65 – 70%
Χρόνος: 90 λεπτά
Αλείφουμε με άλειμμα αυγού πριν το ψήσιμο.
Ψήσιμο:
Θερμοκρασία: Ταμπανωτός φούρνος: 200°C, Αερόθερμος φούρνος: 180°C
Χρόνος: 8 λεπτά