Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Μπριός με Sonnet Brioche 20

Share
Download PDF
Αλεύρι τύπου 70άρι δυνατό 1.000 γρ.
Sonnet Brioche 20 SONNEVELD 200 γρ.
Νερό ± 450 γρ.
Αυγά 80 γρ.
Μαγιά 50 γρ.
Ζάχαρη 50 γρ.
Μαργαρίνη Super Rore DRAGSBAEK ή Βούτυρο Βρετάνης 82% CANDIA 200 γρ.

 

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί σε ταχυζυμωτήριο ή σε μίξερ με γάντζο για 3 λεπτά στην 1η και 6 – 8 λεπτά στη 2η ταχύτητα.

Θερμοκρασία Ζύμης: ±27°C

Ξεκούραση Ζύμης: 30 λεπτά

 

Κόβουμε σε τεμάχια προτεινόμενου βάρους 70 γρ., τους δίνουμε στρογγυλό σχήμα και τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα.

 

Στόφα:

Θερμοκρασία: 32°C

Σχετική Υγρασία: 65 – 70%

Χρόνος: 90 λεπτά

 

Αλείφουμε με άλειμμα αυγού πριν το ψήσιμο.

Ψήσιμο:

Θερμοκρασία: Ταμπανωτός φούρνος: 200°C, Αερόθερμος φούρνος: 180°C

Χρόνος: 8 λεπτά

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.