Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York Cheesecake

Share

Βάση Cheesecake

Pâte Sucrée KOMPLET 1.000 γρ.
Βούτυρο Βρετάνης 82% CANDIA 400 γρ.
Αυγά 100 γρ.

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το φτερό για 4 – 5 λεπτά περίπου μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη.

Σε λαμαρίνα 60 x 20 εκ. αδειάζουμε 400 – 500 γρ. ζύμης.

Πρόψηση : Θερμοκρασία : 180o C   Χρόνος: 7 – 9 λεπτά.

 

Κρέμα Τυριού

Gourmet Käsekuchen KOMPLET 1.000 γρ.
French Cream Cheese ELLE & VIRE 1.400 γρ.
Βούτυρο Βρετάνης 82% CANDIA 200 γρ.
Αυγά 350 γρ.
Νερό ή Γάλα 1.000 γρ.

Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά στο μίξερ με το φτερό, μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα για περίπου 3 – 5 λεπτά στην 1η ταχύτητα.

Στη λαμαρίνα 60 x 20 εκ. με την προψημένη Βάση Cheesecake, αδειάζουμε Κρέμα Τυριού (3.850 γρ.).

Προαιρετικά, πριν το ψήσιμο απλώνουμε Delifruit Κόκκινο Κεράσι DAWN.

 

Ψήσιμο:

Θερμοκρασία ψησίματος : 1900C (ανοιχτά τάμπερ)

Χρόνος ψησίματος : 50 – 55 λεπτά περίπου.

Τέλος, επικαλύπτουμε με Decorgel Φυσικό DAWN.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.