Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Αλεύρι Τύπου 70% Δυνατό 2.500 γρ.
KraftBread 50 KOMPLET 2.500 γρ.
Ζάχαρη 150 γρ.
Μαργαρίνη Super Rore DRAGSBAEK 250 γρ.
Μαγιά 150 γρ.
Νερό ± 2.750 γρ.

 

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 6 λεπτά στην 1η ταχύτητα και για 2 λεπτά στη 2η ταχύτητα.

 

Θερμοκρασία Ζύμης : 24 – 26ο C

Ξεκούραση Ζύμης : 10 λεπτά

 

Στη συνέχεια, πατάμε τη ζύμη με πλάστη ή σφολιατομηχανή σε πάχος 7 χιλ.

Κόβουμε διαστάσεις 7 x 7 για τετράγωνο Panini 60γρ. και 7 x 12 για παραλληλόγραμμο Panini 90γρ.

Στόφα: Θερμοκρασία: 33ο C., Σχετική Υγρασία: 80%, Χρόνος : 60 λεπτά.

 

Ψήσιμο με ελάχιστο ατμό:

Θερμοκρασία: Φούρνος Ταμπανωτός: 230 – 240ο C ή Αερόθερμος: 210 – 220ο C.

Χρόνος: 10 λεπτά

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
top 0
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.