Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Αλεύρι Τύπου 70% Δυνατό | 2.500 γρ. |
KraftBread 50 KOMPLET | 2.500 γρ. |
Ζάχαρη | 150 γρ. |
Μαργαρίνη Super Rore DRAGSBAEK | 250 γρ. |
Μαγιά | 150 γρ. |
Νερό | ± 2.750 γρ. |
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 6 λεπτά στην 1η ταχύτητα και για 2 λεπτά στη 2η ταχύτητα.
Θερμοκρασία Ζύμης : 24 – 26ο C
Ξεκούραση Ζύμης : 10 λεπτά
Στη συνέχεια, πατάμε τη ζύμη με πλάστη ή σφολιατομηχανή σε πάχος 7 χιλ.
Κόβουμε διαστάσεις 7 x 7 για τετράγωνο Panini 60γρ. και 7 x 12 για παραλληλόγραμμο Panini 90γρ.
Στόφα: Θερμοκρασία: 33ο C., Σχετική Υγρασία: 80%, Χρόνος : 60 λεπτά.
Ψήσιμο με ελάχιστο ατμό:
Θερμοκρασία: Φούρνος Ταμπανωτός: 230 – 240ο C ή Αερόθερμος: 210 – 220ο C.
Χρόνος: 10 λεπτά